1514358301981501
V zraku · buzz buzz

Tudi če si nisi zelo blizu s svojimi starši, so imeli velik vpliv na tvoj razvoj. S starši oblikujemo intimen odnos, ki v veliki meri vpliva na naše poznejše socialne interakcije. Starši nam v otroštvu oblikujejo okolje, ki precej prispeva k našim odločitvam, v kakšnem okolju se gibljemo kot odrasli. Ja, starši so eni izmed najpomembnejših ljudi v našem življenju. Kakšne starše pa imajo zvezdniki? V članku si lahko preberete, katerih 9 zvezdnikov ima res odštekane starše in kakšni so.

Teh 9 zvezdnikov ima res odštekane starše:

Uma Thurman

Uma Thurman se je rodila v precej zanimivo družino. Njen oče Robert Thurman je postal prvi Američan, ki je dosegel naziv budističnega meniha. Njena mama Nena Thurman je bila slavna manekenka, hipijka in bivša žena Timothyja Learyja, znanega po raziskovanju psihedeličnih drog.

Leonardo DiCaprio

Oskarjevec Leonardo DiCaprio ima tesen odnos s svojimi starši in s svojo mačeho. Oče je zapustil družino, ko je bil Leonardo še dojenček, vendar to menda ni vplivalo na njun trden odnos. Oče riše stripe, mama pa je socialna delavka. Leonardova mačeha je pripadnica sikhizma.

Jennifer Aniston

Oba njena starša sta igralca. Jennifer ima tesnejši odnos z očetom, ki je postal znan po vlogi Victor Kiriakisa v nadaljevanki Days of Our Lives.

Jake Gyllenhaal

Jake Gyllenhaal je rojen v precej znano in uspešno družino. Njegov oče Stephen je producent mnogih znanih serij, med drugim Twin Peaksa in Mentalista. Njegova mama Naomi je uspešna scenaristka.

Tupac Shakur

Eden od najvplivnejših hiphop ustvarjalcev je bil rojen staršema, ki sta bila aktivna člana v revolucionarni socialistični organizaciji Black Panther Party, ki se je borila za pravice Afroameričanov.

Hugh Laurie

Dr. House se je rodil leta 1959 v Oxfordu. Njegova mama Patricia je napisala kup kratkih zgodb, ki so bile objavljene v The London Timesu. Njegov oče William je bil po poklicu zdravnik, v prostem času pa navdušen športnik. Leta 1948 je celo osvojil zlato medaljo na olimpijskih igrah v Londonu.

Jackie Chan

Jackie Chan se je rodil leta 1964 v preprosto kitajsko družino. Med državljansko vojno se je njegov oče Charles pridružil Nacionalni revolucijski vojski. Med drugo svetovno vojno so ga ujeli Japonci in ga priprli.

Dustin Hoffman

Dustinova mama Liliana Hoffman je bila znana jazz pianistka, njegov oče Harry Hoffman pa postavljavec scene v studiu Columbia Pictures. Oba sta za svojega sina načrtovala kariero v glasbi, vendar pa je prihodnost prinesla drugačno realnost.

PREBERITE ŠE: Moški s sestrami so srečnejši in bolj optimistični, pravi znanost

Kate Hudson

Katein oče Bill je glasbenik, mama Goldie pa igralka. Ko sta se njena starša ločila, je Kate pomagal vzgajati očim Kurt Russell, ki je pomembno vplival na razvoj Kateinega igralskega talenta.


11-letni Frank Giaccio kosi travo pred Belo hišo. Reuters: najboljše fotografije 2017 Ribe so rade v stiku z naravo, kjer lahko uravnotežijo svojo notranjo harmonijo. Kateri hobi moraš poskusiti v 2019 glede na svoj astrološki znak? shutterstock_88893301 Moški s sestrami so srečnejši in bolj optimistični, pravi znanost Wolf-of-Wall-Street Znanost razkriva, ali ti denar prinaša tudi srečo · · · ·