Tekila čevlji, narejeni ob svetovnem dnevu tekile.
V zraku · buzz buzz

Verjetno poznate ‘days of the year’, ki beleži datume vseh različnih absurdnih stvari, ki naj bi jih slavili. Eden takih je tudi svetovni dan tekile – ob tem obeležju so dizajnerji pripravili posebne čevlje, ki vam bodo ob naslednjem ‘pijanskem pohodu’ prišli prav.

Pred dnevi smo slavili svetovni dan tekile. No, nekaterim je bilo povsem vseeno za obeležje, drugi pa so verjetno našli zelo dober razlog za uživanje te pijače. Ne glede na to, ali radi pijete ali ne, boste lahko odslej udobno hodili v posebnih tekila čevljih, ki jih je dizajniralo podjetje Skor Shoes, posebej za ta dan.

Pri Skoru so pripravili pet različnih vzorcev čevljev, a kot je za to podjetje znano, lahko naredi tudi poslikavo po naročilu. Obutev je narejena iz “ visokokakovostne pene, ki absorbira energijo, da bi zagotovila udobje, ki ga lahko občutite na vsakem koraku”. To pomeni, da bodo vaša stopala ne samo navzven kul, temveč jim bo tudi udobno.

Podplat čevlja je zatesnjen s slojem, ki je odporen proti drsenju in se drži oprijema v suhih, mokrih in vseh pogojih”. Prevod bi se glasil: ko bodo vaši prijatelji po tleh razlili svoje margarite, vam ni treba skrbeti, da bi vam v vaših tekila čevljih spodrsnilo.

Galerija slik – Tekila čevlji

'Rdeči tekila čevlji'Odpri galerijo
raphael-rychetsky-640889-unsplash Katere karakteristike drugi na nas ocenijo, ko jih spoznamo? Slap na nebotičniku Kitajci na nebotičnik ‘pripeli’ 100-metrski slap 5 trendov za urejanje Instagram fotografij, ki bodo pripeljali na vaš feed sončne poletne dni. 5 trendov za urejanje Instagram fotografij, ki bodo pripeljali na vaš ‘feed’ sončne poletne dni Kakšen odnos imajo ženske do pornografije? Kakšen odnos imajo ženske do filmov za odrasle? · · · · ·