russian-slapping-competition
V zraku · buzz buzz

Mnogi ljudje zaradi številnih poškodb ne prenesejo borilnih športov. Če se mednje uvrščate tudi vi, vam priporočamo, da se izognete posnetkom, ki bodo prikazani v nadaljevanju tega članka.

Po svetovnem spletu se je v zadnjem času razširil posnetek s prav posebnega tekmovanja. Na njem lahko opazimo moška, ki si zreta iz oči v oči in si izmenjujeta klofute. Video iz razstavnega centra Sarychev Power Expo je bil posnet v letošnjem aprilu.

Izkazalo se je, da takšno početje v Moskvi ni nenavadno. Še več – tekmovanja v klofutanju vse bolj pridobivajo na priljubljenosti. Za kralja klofutanja je bil pred kratkim okronan Yuriy Kuzmin, ki je za svoj dosežek prejel nagrado v vrednosti 320 evrov.

Dogodek je organiziral Kirill Sarychev, ki si lasti svetovni rekord v potisku s prsi. Čeprav se mnogi ljudje sprašujejo, kakšen smisel imajo takšne prireditve, pa se Rusi za njihove opazke ne zmenijo. Z nenavadnimi športi namreč izražajo patriotizem.


foto: Kellie and Pete Mož v smešnih stripih pokaže, da je življenje z žensko lahko izjemno naporno shutterstock_1011914641 Kako izraziti zamero, da bi pri tem ne bi pokvarili svojega odnosa? Kako se učiti kot Harvardov študent? Kako se učiti kot harvardski študent? zgodovinska dejstva Zgodovinska dejstva, ki se bodo poigrala s tvojim dojemanjem časa · · · · ·