Telemach prvič v Sloveniji predstavlja neomejen prenos podatkov.
V zraku · tehnologija

Leta nazaj, ko je večina nas imela le 1 ali 2 GB prenosa podatkov na mobilnih telefonih, smo se hvalili, da imamo veliko “interneta”, ki ga v 30 dneh verjetno ne bomo niti izkoristili. Današnja situacija je drugačna ‒ predvajamo kakšen video več na YouTubu, ogledamo si fotografije na Instagramu, preverimo, kateri novi filtri so na Snapchatu, naredimo 100 sebkov, preden dobimo pravega, in smo že v enem dnevu ob 1 GB. Če prištejete še 30 dni, je to 30 GB. Če je tudi to premalo, brez skrbi, Telemach je predstavil neomejen prenos podatkov.

Ja, dobro ste slišali ‒ z današnjim dnem bo vsem slovenskim uporabnikom mobilnih storitev na voljo mobilni paket NAJVEČ, ki poleg neomejenih klicev, SMS sporočil in omrežja UNIFI zagotavlja tudi neomejeno količino prenosa podatkov.

Zdi se noro, a tisti, ki veliko uporabljate internet, ste prišli na svoj račun, ker je Telemach s paketom NAJVEČ porušil mit o plačljivem podatkovnem prenosu pri mobilnih storitvah. Če se boste odpravili v tujino, pa boste imeli na voljo tudi 9 GB prenosa podatkov brez doplačila ob gostovanju v državah EU/EEA. Na vseh družbenih omrežjih boste lahko v miru objavljali fotografije znamenitosti, hrane, ki ste jo poskusili ali zanimivosti, ki so se vam zgodile. Doma je pač lepo, ampak nihče se ne brani, če se odpravi kam na lepše in to z drugimi tudi deli.

Če imate dvome glede neomejenega prenosa podatkov, in sicer, kakšna bo kakovost interneta, pri Telemachu zatrjujejo, da bodo v paketu NAJVEČ uporabniki tudi po preseženih 100 GB prenosa podatkov s polno hitrostjo LTE deležni delovanja mobilnega interneta s hitrostjo 1 Mbps.

Pri Telemachu so presenetili tudi s ceno ‒ obstoječim uporabnikom fiksnih storitev bo paket NAJVEČ na voljo za 20 evrov na mesec, ostali pa bodo zanj mesečno odšteli 22 evrov. Očitno je čas, da zamenjate operaterja ali paket!


Koncept električnega prevoza brez voznika CES 2019: Bosch predstavlja koncept električnega prevoza brez voznika CES 2019 naslovna CES 2019: kaj lahko pričakujemo od tehnološkega sejma letos? Najboljše poceni naglavne slušalke 2018, ki za svoj denar ponujajo največ. Najboljše poceni naglavne slušalke 2018, ki za svoj denar ponujajo največ ford-quiet-kennel Quiet Kennel: Ford tokrat ne navdušuje z avtomobilom, pač pa s pasjo uto ·