Philips AmbiLux
V zraku · tehnologija

Večina izdelovalcev televizorjev poskuša v prvi vrsti ustvariti kar najboljšo sliko. A se omejujejo z ohišjem. Philips je razmišljal izven okvirov. In to dobesedno! Televizorji so naredili izjemen preskok ob pojavu ploskih in pametnih televizorjev, Philips pa s tehnologijo AmbiLux zdaj ponuja še bolj izpopolnjen način gledanja televizije, ki mu na svetu ni para. Dogajanje na zaslonu se s projiciranjem slike namreč razširi na steno za televizorjem in pričara resnično poglobljeno doživetje.

Philipsu poigravanje s svetlobo okoli televizorja ni tuje. A če je z odsevom svetlobe s TV-zaslona v okolico televizorja z edinstveno tehnologijo Ambilight zgolj tipal, je zdaj skočil v vodo ”na bombico” za eksplozijo barv sredi dnevne sobe. AmbiLux namreč sliko televizorja širi prek njegovih meja, na steno. Zahvaljujoč devetim pikoprojektorjem na začelju vitkega ohišja televizorja, dobimo skupaj s sliko 4K Ultra HD učinek domala neprekinjene razširjene slike po celotnem prostoru. Kaj ti bo projektor, če imaš televizor s tehnologijo Philips AmbiLux!

S tehnologijo Philips AmbiLux nove razsežnosti dobiva tudi igranje videoiger, kajti pri nastavitvi v načinu ”Igre” se dogajanje na zaslonu s projekcijo odziva neposredno, zaradi česar je igra še bolj dinamična in doživetje še intenzivnejše. A to še ni vse; če pokličete, pardon, preklopite na način ”Prilagajaj se zvoku”, barve ”plešejo po notah” predvajane glasbe. Izbiramo lahko med sekstetom barvnih prednastavitev in sicer svetlo, barvito, retro, spekter, skener ali naključnim načinom, ki je primeren za zabave.

PREBERITE ŠE: Philips Sonicare DiamondClean: zobna ščetka, ki vlada vsem zobnim ščetkam

Serija 4K Philips televizorjev (z oznako 8901) s sistemom Android TV in 4-jedrnim gonilnikom, ki je zastavonoša tehnologije Philips AmbiLux, ima vgrajeno vse najboljše, kar od tehnologije premore Philips, med drugim vrhunsko sliko 4K Ultra HD in Pixel Precise Ultra HD, ki jo iz kateregakoli vira pretvarja v resolucijo UHD, ki ustvari tekočo, a ostro sliko z izjemnimi kontrasti. Serija je na voljo tudi že v Sloveniji.

Philips AmbiLuxOdpri galerijo
Robot Pepper MasterCard predstavil Pepper, robota natakarja Osebna zgodovina Facebooka Kako si ogledati celotno svojo zgodovino na Facebooku? Zdenek Houser, predsednik upravnega odbora Intesa Sanpaolo Card in Giancarlo Miranda, predsednik uprave Banke Koper Banka Koper predstavila mobilno plačevanje prek storitev QL in Wave2Pay ''Obogateno'' mesto - je to naša prihodnost? ”Obogateno” mesto – je to naša prihodnost? · ·