Šotor Tentsile
Utrip mesta · dom

Edinstveno oblikovanje, prilagodljivost in preprosta uporaba. To je le nekaj izjemnih lastnosti šotora, ki je veliko več kot le šotor. Sodoben šotor Tentsile je namreč sodobna hišica na drevesu, ki nudi varno zavetje, nora doživetja in nove izkušnje.

Britanec Alex Shirley-Smith je svojo ljubezen do dreves, drevesnih hišk in počitnic v naravi odkril že kot majhen deček. Leta 2001 je pričel z razvojem in oblikovanjem drevesnih hišk, leta 2009 pa mu je na pomoč priskočil nadarjeni oblikovalec šotorov Kirk Kirchev. Njuna združitev je pomenila začetek nove ideje – šotor na drevesu , ki je veliko več kot le šotor. Šotor Tentsile je namreč pustolovščina, igra, beg in možnost odkrivanja najlepših kotičkov sveta. Oblikovalca sta z razvojem izjemnega šotora ustvarila praktično, enostavno in vznemirljivo vizijo življenja, ki je kot nalašč za vse adrenalinske navdušence, všeč pa bo tudi vsem tistim, ki si že od nekdaj želijo mirnega zatočišča v obliki hiške na drevesu. Med prednostmi šotora Tentsile, ki je ena najbolj zanimivih novosti na področju sodobne kamping opreme, naj omenimo dejstvo, da je šotor dvignjen nad mrzlimi in vlažnimi tlemi, da je okolju prijazen in da zagotavlja kampiranje skoraj povsod. V kolekciji šotorov Tentsile, ki jih sestavimo na tleh in nato privežemo na drevesa (po želji ga lahko pustimo tudi na tleh), najdemo modele Connect (2 odrasli osebi), Stingray, Vista in Trillium (3 odrasle osebe) ter Trilogy (6 odraslih oseb).

PREBERITE ŠE: Hydro Hammock – viseča mreža, ki je lahko tudi vroča kopel

Šotor TentsileOdpri galerijo
Ročno izdelan sodoben stol YC1 Detajliran sodoben stol stol YC1 Beli interierji za ljubitelje prečiščenosti Ideje za opremljanje doma: 10 popolnoma belih sob Jedilni pribor za s sabo iz lesa in plastike “Wood+Plastic”: Riccardo Randi je v jedilnem priboru za s sabo združil les in plastiko Cvetlični lonček Growth raste skupaj z rastlino Growth – cvetlični lonček, ki raste skupaj z rastlino ·