the-inkas-modified-g63-amg-limo-is-truly-menacing-finished-in-matte-black-the-stretch-limo-dares-to-be-messed-with
Utrip mesta · mobilno

Mercedes-Benz G63 AMG je pošastno, a luksuzno terensko vozilo, ki mu na svetu ni para. Zdaj pa dobiva še lastnosti oklepnika in mu po novem do živega ne bodo prišle niti granate, da o metkih niti ne govorimo. Zahvala za to gre podjetju Inkas Group, ki je svetu že dalo nekaj izjemnih oklepnih vozil. A če imate milijon razlogov za strah glede vaše varnosti, upam, da imate tudi milijon dolarjev.

Mercedes-Benz G63 AMG je kot manekenka na modni reviji vajen menjati ”obleke”, a zdaj lahko mirno trdimo, da je nova ”kolekcija” najbolj varno luksuzno terensko vozilo na svetu, v katerem boste lahko tudi v žarišču vojne povsem mirno srkali pijačo iz mini bara, medtem ko bodo okoli vas granate pokale kot kakšne čičole pod nogami in zgolj ”žgečkale” dno vozila.

PREBERITE ŠE: Range Rover Holland & Holland – najdražji Land Rover vseh časov

Svoji neprebojnosti se ima 544-konjski terenec zahvaliti Inkas Groupu, ki je ta kleni terenec s 5,5-litrskim V8 biturbo agregatom, pospeškom do 100 km/h v 5,4 sekundah in končno hitrostjo 210 km/h, spremenil v luksuzni bunker na štirih kolesih. Ker pač nikoli nismo dovolj varni. A zanj boste morali precej razvezati mošnjiček, saj vas bo olajšal za miljon ameriških zelencev. Kar pa je drobiž za kakšnega diktatorja.

Mercedes-Benz G63 AMG, Inkas Group edicija, je pravi dolgin, odporen na metke.Odpri galerijo
Novi Hyundai i20 Test: Novi Hyundai i20 – kaj sploh še ostane evropskim cover-james-bodn-avtomobili-jaguar-landrover Land Rover in Jaguar ponovno del franšize o Jamesu Bondu cover-avtomobilisticne-novosti-2015 Avtomobilske novosti leta 2015 – glasuj za svojo najljubšo avomobilistično novost ferrari_488_GTB_5 Ferrari 488 GTB – Ferrari 458 italia je dobila dostojnega naslednika · · · ·