Tern GSD
Utrip mesta · mobilno

Če potrebujete prilagodljivo kolo z veliko nosilnostjo, je Tern GSD kot nalašč za vas. Ne samo, da omogoča prevažanje večje količine tovora, to opravilo bo namreč tudi izredno lahko, zahvaljujoč električnemu pogonu. Tern GSD je zagotovo pametna rešitev za olajšanje življenja sredi mestnega vrveža.

V dolžino ne sega nič dlje od standardnega električnega kolesa, poleg tega pa je še hitro in preprosto zložljivo in ga tako lahko brez večjih težav postavite v prtljažnik avtomobila, dvigalo ali stanovanje. Nizko težišče in pametna zasnova omogočata namestitev do dveh otroških sedežev, vseeno pa vam bo ostalo še dovolj prostora za tedensko špecerijo. Nosilnost kolesa tako znaša kar 180 kilogramov in je primeren za osebe med 150 in 195 centimetri višine. Poleg vseh omenjenih prednosti je tu še ena, razdalja namreč. S povezavo dveh Boschevih baterij med seboj lahko kolesu omogočite avtonomijo do 240 kilometrov, kar vam ob povprečni uporabi zagotavlja kar nekaj dni brezskrbnega kolesarjenja. Za tiste bolj estetsko naravnane so na izbiro zanimive barve ohišja, tistim bolj tehničnim tipom pa bo zanimiv podatek, da si lahko kolo omislite z elektromotorjem v 400- ali 900-vatni izvedbi. Bicikel se bo v trgovine zapeljal v prihodnjem letu.

PREBERITE ŠE: FIDO MODEL 1: EDEN OD NAJBOLJ SIMPATIČNIH ELEKTRIČNIH SKUTERJEV

Galerija slik: Tern GSD

Tern GSDOdpri galerijo
661821746 (1) Uno Bolt: prvi električni monocikel na svetu 1000-500-citymagazine-cover Bentley Flying Spur V8 S Black Edition: črn kot oglje, vroč kot poper Sion Sion: avtomobil s solarnimi celicami in mahom v armaturni plošči Fido Model 1 Fido Model 1: eden od najbolj simpatičnih električnih skuterjev · ·