Tesla Model S 100D (2017)
Utrip mesta · mobilno

Tesla Model S 100D zdaj stavi na tisto, kar res šteje. Doseg. Medtem ko smo se zadnje mesece naposlušali o njegovih izjemnih pospeških – ti so zavidanja vreden, a navadni smrtniki si s pospeškom pod tremi sekundami kaj dosti ne more pomagati –, je Tesla Motors v ‘kolekcijo’ dodala različico z novo 100 kWh baterijo, ki omogoča več kot 500-kilometrski doseg in se lahko pohvali z najdaljšo avtonomijo električnega avtomobila. To pa je nekaj, kar ima za kupca precej večjo dodano vrednost kot pa svetlobni pospešek.

Zahvaljujoč novi bateriji ima Tesla Model S 100D zdaj največji električni doseg med vsemi avtomobili na tržišču. 100 kWh baterija je zmožna na polnjenje avto prepeljati kar 539 kilometrov daleč, kar je 11 do 14 odstotkov več, kot zmore model 90D.

PREBERITE ŠE: Tesla Model S P100D je postal dirkalnik, ki od 0 do 100 km/h pospeši v rekordnem času

Z novo baterijo ima večji doseg tudi Model X, ki nas bo na polnjenje zdaj lahko zapeljal 474 kilometrov daleč. Osnovna cena modela je postavljena pri 90 tisoč evrih.

Galerija – Tesla Model S 100D zdaj z rekordnim električnim dosegom:

Tesla Model S 100D (2017)Odpri galerijo

Luksuzna jahta Regina iz James Bonda Superjahta, s katero je plul James Bond, je lahko vaša Mitsubishi XR-PHEV II Prihaja Mitsubishi Eclipse, drzni kompaktni križanec Alfa Romeo Giulia Alfa Romeo Giulia: ošabna lepotica, ki ti ukrade srce Katamaran Energy Observer Energy Observer – šestletna odisejada okoli sveta brez izpustov · · · · · ·