Teslin pick-up?
Utrip mesta · mobilno

Med nedavno predstavitvijo Teslinega tovornega vozila Semi je bil na presenečenje vseh predstavljen tudi Tesla Roadster. A to še ni bilo konec presenečenj, saj se je med predstavitvijo Semija med slikovnim gradivom prikazal še Tesla pick-up.

Šef Tesle Elon Musk pravi, da to ne bo navaden pick-up, temveč pick-up, ki je dovolj velik, da si na svoj keson naloži običajno velik pick-up. Ta naj bi bil ravno dovolj velik, da bi ga bilo mogoče voziti brez dodatnega izpita za tovorna vozila. Ali bo do proizvodnje pick-upa dejansko prišlo, se za zdaj še ugiba, a glede na velikost ameriškega trga pick-upov bi se to zelo verjetno utegnilo zgoditi. Teslin tovornjak Semi se bo predstavil v letu 2019 in prav lahko se zgodi, da bomo do tedaj priča tudi Teslinemu pick-upu.

PREBERITE ŠE: TESLIN TOVORNJAK TESLA SEMI NAPOVEDUJE NOVO PRIHODNOST PREVOZA TOVORA

Galerija slik: Teslin pick-up?

Teslin pick-up?Odpri galerijo

BMW R1100 KHAN BMW R1100 KHAN: futurističen motor, ki pripada vozniku iz filma Blade Runner McLaren 720S Black And Gold McLaren 720S Black And Gold: edinstvena zlato-črna umetnina BeFunky Collage Volkswagen T-Cross: novi križanec v velikosti Volkswagen Pola Aston Martin Vantage Aston Martin Vantage: je to najlepši Aston Martin? · · · · ·