Tesline solarne strehe-cover
V zraku · tehnologija

Elon Musk, predsednik uprave Tesle, je naznanil začetek prodaje Teslinih solarnih panelov. Po njegovih besedah gre za revolucionaren izdelek, ki ga bo spremljala tudi časovno neomejena garancija. Kar je že samo po sebi revolucionarno. “Steklene solarne plošče so tako trpežne, da bodo preživele vašo hišo ali pa trajale v neskončnost, kar bo nastopilo prej,” dodaja Musk.

In to nas privede do odgovora na vprašanje, zakaj bodo Teslini paneli cenejši od konkurenčnih. Prav zaradi svoje obstojnosti in trpežnosti. Stroškovno so tako učinkoviti, saj ni treba imeti nobene ‘rezerve’ za popravila itd.

Na spletni strani navajajo, da bodo iskali še druge energetsko učinkovite rešitve za domovanje, tako da bi na koncu lastnik hiše imel opravka samo z enim proizvajalcem energije varčevalnih proizvodov.

Galerija slik: Tesline solarne strehe

Tesline solarne streheOdpri galerijo
HTC-cover Novi HTC U11 – pametni telefon, pri katerem ni samo zaslon občutljiv na dotik shutterstock_504084370 Koliko prenosa podatkov zares potrebujete v enem mesecu? cover-nagradna Nagradna igra: Osvojite pametni telefon LG K10 (2017) dslr-cover Spletni tečaj fotografije z DSLR-fotoaparatom · ·