Tetra-Hotel-1
Utrip mesta · arhitektura

Si predstavljate, da bi živeli v zabojniku? Verjetno ne, a ob tem je treba dodati, da ne govorimo o navadnem, ampak zares posebnem zabojniku. Tetra Hotel vas bo vse “pustil odprtih ust”.

Oblikovalci hiš, ki so v preteklosti zasnovali razne bivalne zabojnike, so po navadi težili k izkoriščanju majhnega prostora. Sobe v Tetra Hotelu so narejene v nasprotju s tem prepričanjem.

Studio X je tako nadgradil svoj prejšnji projekt, ko je ustvaril sestavljiv zabojnik, ki je namenjen pisarniškemu delu.

Hotelske sobe sestavlja več nadstropij. V zgornjem, pod strešnim oknom, najdemo veliko posteljo, na kateri se bodo gosti lahko kakovostno spočili. Nadstropje nižje je kopalnica. Tretja ploščad s kavčem je namenjena zabavi, medtem ko je povsem na dnu sobe prostor za delo s pisalno mizo.

Ali vas je Tetra Hotel prepričal? Nekaj je gotovo – s svojo kreativnostjo bo vzbudil pozornost množice ljudi.

Nebotičnik Greenwich Street 125 – luksuz brez primere Nebotičnik Greenwich Street 125: luksuz brez primere Villa Ypsilon, LASSA arhitekti Najlepše zasebne hiše, med njimi tudi slovenska copenhagen-coal-crane-thekrane-14 Hotel The Krane: luksuzna noč na gradbišču Maralah: hiška v skali za pobeg od vsakdana Maralah: hiška v skali za pobeg od vsakdana · · · · ·