Kuharska oddaja The Bear-Naked Chef z golim kuharjem, Adrianom De Berardinisom.
Utrip mesta · kulinarika

Če je Jamie Oliver goli kuhar zgolj v navednicah (tako se namreč imenuje le njegova oddaja ”Naked Chef”), je Adrian De Berardinis gol kuhar čisto zares. V poplavi kuharskih oddaj je pač težko izstopati, za uspeh je tako treba pokazati več od konkurence. In De Berardinis v svoji kuharski oddaji The Bear-Naked Chef, kot napeljuje že ime, to vsekakor počne! Nastopa namreč popolnoma gol, njegovo izklesano telo pa zakriva zgolj kuhinjski predpasnik!

Ste se kdaj zjutraj prebudili, šli naravnost v kuhinjo in si zajtrk pripravili popolnoma goli? Adrian De Berardinis zagotovo. Kdo? Gostitelj kuharske oddaje The Bear-Naked Chef in verjetno najbolj seksi chef na svetu, po novem pa tudi tvoj najljubši kuharski voditelj (vsaj za ženski del občinstva lahko to trdimo). Kako to, da še niste slišali zanj? The Bear-Naked Chef je povsem sveža oddaja, De Berardinis pa je pravkar postregel s prvo epizodo, ki si jo lahko ogledate v nadaljevanju.

PREBERITE ŠE: Najboljše restavracije na svetu po mnenju TripAdvisorja

In po čem se The Bear-Naked Chef razlikuje od ostalih oddaj? Predvsem po tem, da Adrian kuha povsem gol! Nekaj malega zakriva le predpasnik. ”Kuhanje je moja meditacija, moja terapija, je čutno potovanje. Ko enkrat padem ‘noter’, postane to igra čutil. Grem v svoj svet, ki ga raziskujem, si ga ogledujem, čutim, izkušam in na koncu delim.”. A zakaj golota? Zgolj zaradi pozornosti? Ne. Pravi, da želi s tem nadgraditi svojo izkušnjo kot izkušnjo gledalcev (pardon, gledalk), istočasno je v igri tudi simbolika. Kot sam nastopa v Evinem kostumu, je tudi postopek priprave hrane ”slečen” vseh nerazumljivih izrazov in prijemov. Kaj to pomeni v praksi, si lahko ogledate v prvi epizodi med pripravo piščančjih prsi.

The Bear-Naked Chef, 1. sezona, 1. epizoda, piščančje prsi:

Goli chef, Adrian De Berardinis, skozi objektiv:
Kuharska oddaja The Bear-Naked Chef z golim kuharjem, Adrianom De Berardinisom.Odpri galerijo

Vrteča torta Zavrteli so torto in zgodila se je čarovnija! Božične večerje po svetu Kakšne so tradicionalne božične večerje po svetu? Najboljše restavracije na svetu po mnenju TripAdvisorja Najboljše restavracije na svetu po mnenju TripAdvisorja Božični vonj Kako vonj po božiču ustvariti v 2,5 sekunde? · ·