shutterstock_557878996
Utrip mesta · zdravje & lepota

Britanska etična kozmetična blagovna znamka The Body Shop odpira prvo trgovino v Sloveniji. Otvoritev bo v četrtek, 21. junija, ob 12. uri v nakupovalnem centru Supernova v Ljubljani.

Odprtje nove trgovine sledi uspešnemu odprtju spletne trgovine, ki je bila v Sloveniji na voljo konec novembra 2017. Nova trgovina bo kupcem v Sloveniji ponudila edinstveno in nepozabno nakupovalno izkušnjo in jih hkrati aktivirala, izobraževala ter informirala. Inovativna ponudba izdelkov, ki jih navdihuje narava in vključevanje v kampanje, ki jih podjetje izvaja, bodo spodbudili navdušence The Body Shop, da skupaj ustvarjajo lepši svet.

Prva trgovina v Sloveniji bo imela povsem nov koncept zasnove z živahnim, otipljivim in naravnim prostorom za kupce. V njej se bo odražala edinstvena The Body Shop dediščina z uporabo ikonične podlage, ki ponazarja mat zelene in bele ploščice, točno tako, kot je bilo v prvi trgovini The Body Shop. Postavitev v trgovini bo kupcem prijazna, izdelke bodo lahko preizkusili in spoznali čudovite zgodbe, ki jih zaznamujejo.

kevin-laminto-608589-unsplash 11 škodljivih stvari, ki jih delamo vsak dan, pa se jih niti ne zavedamo shutterstock_368003444 To so najboljši in najslabši čevlji za tvoje zdravje (glede na raziskavo) william-randles-288333-unsplash Kaj bi morala po tuširanju uporabiti namesto losjona za telo po mnenju dermatologov? shutterstock_1050080960 Kako najlažje preživeti vroče poletne noči, če nimaš klime? · · · · · · · ·