o.43188
Utrip mesta · zdravje & lepota

Po dolgem pričakovanju bodo izdelki The Body Shop konec oktobra na voljo tudi v Sloveniji, na začetku v spletni trgovini, v bližnji prihodnosti pa je v načrtu tudi odprtje več trgovin.

Kozmetični izdelki The Body Shop so zasnovani zelo preprosto, a jih že od leta 1976 drugi težko posnemajo. Gre za preplet naravnih sestavin, starodavnih receptur in sodobne tehnologije. Vse to je začinjeno z najboljšimi dišavami, ljubeznijo in veliko mero pozornosti do zaščite živali in narave.

The Body Shop je bila namreč prva svetovna lepotna blagovna znamka, ki se je začela boriti proti preizkušanju na živalih v kozmetiki, in je prvo podjetje, ki je bilo leta 1997 certificirano z znakom Leaping Bunny. To je edini mednarodno priznan certifikat, ki potrošnikom omogoča preprosto prepoznavanje kozmetičnih izdelkov, ki niso bili preizkušeni na živalih.


shutterstock_500276569 10+ zdravilnih lastnosti kostanja – kot dokaz, da niso vse slastne stvari nezdrave shutterstock_175036877 10 najhujših bolečin, ki jih lahko izkusi človek shutterstock_536124673 8 zdravilnih lastnosti seksa, zaradi katerih bi to morali početi večkrat! jonathan-borba-lrQPTQs7nQQ-unsplash Ste vedeli? Tega po vadbi nikakor ne smemo narediti! · · ·