The Grand Tour
V zraku · buzz buzz

Ne le, da je Grand Tour s prestola najbolj piratizirane serije vrgel Igro prestolov, nova avtomobilistična televizijska serija trojice, ki je nekoč ustvarjala Top Gear – James May, Jeremy Clarkson in Richard Hammond –, je posekala rekord v številu nezakonitih prenosov ene epizode. To ji je uspelo s prvim delom, sporoča organizacija za zaščito avtorskih pravic Muso.

Avtomobilistična TV-serija The Grand Tour je najbolj piratizirana serija vseh časov. S prestola je zrinila serijo Igra prestolov (Game of Thrones), ki je na vrhu kraljevala zadnja leta.

PREBERITE ŠE: Forbes: najbolje plačani športniki vseh časov

Organizacija za zaščito avtorskih pravic Muso je razkrila, da je Amazonovo serijo, ki je na sporedu manj kot mesec (debitirala je 18. novembra 2016, za nami pa so trenutno tri epizode), nezakonito preneslo več uporabnikov, kot je piratov priljubljenih TV-serij Igra prestolov, Westworld in Živi mrtveci.

Prvi del oddaje bivših ‘topgearovcev’, ki so postali prave pop ikone, je spiratiziralo 7,9 milijona uporabnikov (rekord), drugega 6,9 in tretjega 4,6 milijona. Levji delež so kakopak prispevali Britanci. Prva sezona šteje 10 delov, podatek o številu nezakonitih prenosov pa pomeni, da je bil Amazon, ki ogled oddaje omogoča samo prek svoje plačljive platforme za ogled filmov in TV-oddaj Amazon Prime Video, ob 3,5 milijona evrov prihodka.


Your Face is Big Data Adijo, zasebnost! Z aplikacijo za prepoznavanje obraza razkrinkal identiteto neznancev BeFunky Collage Najbolje plačani hišni ljubljenčki na Instagramu shutterstock_531465286 Mestna občina Ljubljana vas vabi v projekt Kul služba! Obvezno označevanje predpakiranih živil V veljavo stopilo obvezno označevanje hranilne vrednosti živil · · · · · ·