The Heyon Conteiner House
Utrip mesta · arhitektura

Trend, pri katerem spremenimo tovorni zabojnik v bivalni objekt, je vedno bolj priljubljen, zahvala pa gre predvsem praktičnosti, saj ga lahko postavimo domala kjerkoli želimo. Med drugim predstavlja zabojnik tudi bolj ekološko izbiro – The Heyon Container House je tako že preizkušen koncept, ki omogoča življenje v divjini, daleč od vsega in to v modernem stilu.

The Heyon Conteiner House je namenjen življenju v norveški divjini. Ta oddaljen in izoliran košek zasebnosti je sestavljen iz treh tovornih zabojnikov, najbolj pa bo navdušil tiste, ki svoj prosti čas radi preživljajo v naravi.

V pritličju je na voljo kuhinja, jedilnica, spalnica, dva toaletna prostora in terasa. V prvem nadstropju imamo na voljo še eno spalnico, toaletni prostor, hodnik in balkon – na njem lahko neomejeno uživamo v svežem zraku in razgledu, medtem ko si prvoščimo mamljivo dišeč kavni napitek. Eden izmed zabojnikov ima streho prekrito s travo, na njej pa si lahko organiziramo ‘višinski’ piknik.

Zamisel je zagotovo zanimiva, domovanje iz tovornih zabojnikov pa se ob pravšnji postavitvi tudi poda pokrajini. Čeprav smo v divjini, sredi ničer, imamo na voljo dovolj luksuza, da je bivanje prijetno in prav nič ‘robinzonsko’. V tem trenutku še koncept, ki morda prav kmalu postal resničnost.

Galerija: The Heyon Conteiner House

The Heyon Conteiner HouseOdpri galerijo
Bergmaisterwolf Fan Forest Houses Fan Forest Houses: pravljične hiške v Italiji, kjer se odklopiš od sveta ayfraym_exterior AYFRAYM: hiška iz “škatle” v obliki črke A, ki jo zgradite kar sami airbnbff Najboljši prijatelji so si zgradi svoje majceno mesto, kjer se bodo skupaj postarali 10 bizarnih stvari, iz katerih so nastali edinstveni hoteli 10 bizarnih stvari, iz katerih so nastali edinstveni hoteli · ·