Luksuzni hotel za mačke The Ings Luxury Cat Hotel
V zraku · buzz buzz · Utrip mesta · destinacija

Da hoteli niso več le za ljudi, smo vedeli. In tudi naši kosmati prijatelji si zaslužijo, da jih obravnavajo kot člane kraljeve družine. The Ings Luxury Cat Hotel je luksuzni hotel za mačke v Angliji, kjer jih lahko pustimo, da uživajo v razkošju. To seveda ni edini hotel za mačke, smo pa prepričani, da je eden izmed najbolj razkošnih.

Kraljevski pobeg za mačke, The Ings Luxury Cat Hotel, se nahaja v Dewsburyju, West Yorkshire v Angliji ter ponuja pravzaprav vse. Mačke v tem hotelu prejemajo sporočila, pravljice za lahko noč ob virtualnih kaminih ter à la carte hrano. To je hotel, kjer lahko mačke gledajo televizijo, kjer se jim prikazujejo ribice in ptički. Mačkam pa ne uide niti masaža, spa tretma, iPad ter razkošna postelja z baldahinom. Tudi lastniki bomo lahko brez skrbi – preko e-pošte in razglednic nas bodo obveščali o napredku našega dragocenega hišnega ljubljenčka.

Idejo za hotel je dobila 43-letna Jo Ounsley, ljubiteljica mačka. Čeprav ve, da nekateri mislijo, da je to preveč ekstravagantno, meni, da je to idealne kraj za mačke, saj je potrebno mačke neprestano zabavati in stimulirati, da so srečne.

In koliko nas bo stala ta mačja sreča? V hotelu je tako 11 tematskih apartmajev, individualno zasnovanih, ki stanejo od okoli 21 pa do 57 evrov na noč.

PREBERITE ŠE: 10 nekdanjih zaporov, ki so danes neverjetni hoteli

Mačji hotel The Ings Luxury Cat Hotel si lahko ogledamo v galeriji.

Luksuzni hotel za mačke The Ings Luxury Cat HotelOdpri galerijo
Umetnine iz arašidov Steve Casino in njegove umetnine iz lupin arašidov Najbolj smešni kitajski ponaredki Made in China: kitajski ponaredki smešni za umret Group of Business People Working on an Office Desk Kaj lahko storimo, da bo dolgočasen delovni dan minil hitreje? Otroške igrače skozi čas To so najbolj popularne igrače zadnjih 100 let ·