Hotel Excelsior Gallia v Milanu: The Katara Suite
Utrip mesta · destinacija

Hotel Excelsior Gallia v Milanu ima najrazkošnejši apartma na svetu. To med drugim potrjuje tudi letošnja nagrada World Travel Awards, ki jo je hotel prejel ravno za svoj apartma The Katara Suite v kategoriji vodilnega hotelskega apartmaja 2016. Poglejte si to neverjetno razkošje!

The Katara Suite, ki je že drugo leto zapored postal vodilni hotelski apartma na svetu, je med drugim tudi med največjimi. Razprostira se namreč na 93 kvadratnih metrih, zaradi česar je največji hotelski apartma v Italiji.

PREBERITE ŠE: Evropski skriti dragulji: evropska smučišča, ki jih še ne poznate

V tej razkošni nastanitvi lahko spi do osem ljudi. Vključuje luksuzne dobrine, ki bi jih lahko pričakovali – zasebna terasa in razkošne spalnice –, kot tudi nekaj presenetljivih bonusov, kot so na primer neprebojna okna in zasebni SPA. Za noč v tem apartmaju boste morali odšteti kar 20 tisoč evrov.
Prejemnike World Travel Awards je izbrala skupina strokovnjakov iz turistične panoge, izbrali pa so najboljše resorte, destinacije in letališke čakalnice. Več o World Travel Awards si lahko preberete tukaj.

Galerija – The Katara Suite je najboljši hotelski apartma na svetu

Hotel Excelsior Gallia v Milanu: The Katara SuiteOdpri galerijo

Zagreb ledeni park Zagreb znova najboljša božična destinacija v Evropi Tako čarobna je Budimpešta v decembru! Laponska v zimskem času 30+ razlogov, zakaj je Božičkova Laponska, najlepši kraj na svetu zimski resorti Evropski skriti dragulji: evropska smučišča, ki jih še ne poznate · · · · · ·