The Kitty Hawk Flyer – zračni ‘jet ski’
V zraku · tehnologija · gadgeti

Spominja na vodni skuter s krili. Komplicirano? Niti ni. Težnja po tem, da bi leteli, dobiva nove razsežnosti in tudi vozilo. Imenuje se Kitty Hawk Flyer, ki združuje dva svetova, vodnega in zračnega. Najbolje pri vsem je, da sploh ne potrebujete izpita, pa tudi upravljati se ga naučite v nekaj urah. Špica!

Kitty Hawk Flyer je prvo električno zračno plovilo, ki leti nad vodo.

Ekipa, ki stoji za projektom, pravi, da želijo vsakemu človeku omogočiti čim bolj preprosto letenje. Ko smo že pri ekipi, gre namreč za inženirje, ki so sestavili tudi najhitrejše kolo na svetu ter helikopter na človeški pogon. O Kitty Hawk Flyerju sicer še ni znanih veliko podrobnosti.
Gre torej za ultralahko zračno plovilo, ki bo letelo samo nad vodo in ga bo preprosto upravljati. V aprilu so opravili prve teste s prototipom in glede na to, da bo naprodaj konec leta, lahko sklepamo, da so pri podjetju z razvojem zadovoljni.

Cene za zdaj še niso razkrili, tako da najbolje, da počakamo če kakšen mesec, ko pride na trg.

Galerija – The Kitty Hawk Flyer – zračni ‘jet ski’

The Kitty Hawk Flyer – zračni ‘jet ski’Odpri galerijo
Specdrum: odtapkajte si svojo melodijo Specdrum: ‘odtapkajte’ si svojo melodijo 1000-500-citymagazine-cover (1) Nikon D850 – prihodnji prvak med DSLR-ji? Otto, verjetno najmanjša in najdražja ključavnica na svetu Otto: verjetno najmanjša in najdražja ključavnica na svetu 1000-500-citymagazine-cover Acer Nitro 5 Spin: nekaj za igričarje · ·