cover-stojeca-podlaga
Utrip mesta · dom

The Level je aktivna podlaga z neravnim dnom, primerna za stoječe mize. Ljudje smo narejeni za hojo, a dnevno v pisarnah tudi po osem ur preživimo v sedečem položaju. In to nas ubija. Zato se zadnje časa uveljavlja trend t.i stoječih miz, nekatere vgrajene tudi s tekočim trakom ali kolesarskimi pedali. A za tiste, ki vam ni do potenja med delom, je tu The Level, ki sili v konstanto vzdrževanje ravnotežja, toda na način, ki ne moti dela.

The Level podlaga je primerna za delo za stoječo mizo. Ker zakaj bi samo stali tam kot lipov bog (sploh, če vemo, da je tudi to, podobno kot sedenje, po nekaj časa škodljivo), ko pa lahko med delom hodite, ne da bi hodili. Ta aktivna podlaga namreč ob lovljenju ravnotežje (ki pa je nemoteče), aktivira vse tiste mišice, ki jih telo zaposli tudi med hojo.

V bistvu zadeva spominja na položaj na rolki ali deski na vodi, le da jasno tu ne potrebujete nekih posebnih veščin, da se obdržite na njej, čeprav bi verjetno kak Tony Hawk poskušal tudi s tem narediti ollija. No, za vas bo dovolj, če boste ob tem, ko boste stali na njem, lahko nemoteno delali.

PREBERITE ŠE: Trend: Notranja oprema / interier 2015

In kje so koristi deske The Level? Uporaba glede na sedenje poveča srčni utrip za 15%, kar verjetno ni enako, kot če bi dejansko skejtali ali deskali, ampak hej, vsaj nekaj ste naredili za svoje zdravje.

The LevelOdpri galerijo

PicMonkey Collage Bookniture: pohištvo skrito v knjigi – na Kickstarterju cover Najbolj kreativni kuhinjski pripomočki a Trend: Notranja oprema / interier 2015 Komična blazina št. 2. Najbolj kreativne blazine za popoldanski počitek · · ·