1000-500-citymagazine-cover
Utrip mesta · mobilno · V zraku · tehnologija

Česa (do zdaj) kolesa niso imela, kar imajo avtomobili? Poleg seveda volana, prestavne ročice, zračnih blazin in armaturne plošče? Odgovor, ki ga iščemo, je velik prtljažnik. Velikokrat se zalotimo v želji, da bi se na pot odpravili s kolesom, a ne vemo, kam bi s kramo, ki jo moramo vzeti s sabo. No, od zdaj naprej bodo te skrbi odveč, saj nam na pomoč priskoči električno kolo The Load.

No, saj košarice in torbe ob straneh smo že velikokrat videli, a kolo The Load ima nekaj, česar tista kolesa nimajo – električni motor. Z njim namreč premagujemo tudi klance, in če smo obteženi, je to odlična rešitev. Z vzmetenjskim sistemom Control Technology bo naša vožnja udobna in varna tudi po luknjastih cestah in ni strahu, da bi morali tovor pobirati ves čas s tal. Kolo vam bo s hitrostjo 25 km/h in kar 300 % moči pomagal poganjati Boschev električni motor, ki velja za enega od  najbolj zanesljivih na trgu. Zahvaljujoč tehnologiji DualBattery, je zmogljivost baterije kar 1000 vatnih ur. Spremljanje potovalnih informacij vam omogočata standardni zaslonček Intuvia oz. doplačljivi Nyon. Ni pa The Load primeren za prevoz zgolj torb, škatel in podobnega tovora, temveč prevaža tudi za otroke. Dva 5-točkovna varnostna pasova bosta namreč vašima otrokoma omogočila varno in udobno vožnjo, in če vas sredi vožnje ujame dež, je tu še streha Cordura, zaradi katere boste na cilj prispeli s suho prtljago oz. otrokom.

Cene se začnejo pri dobrih 5000 evrih, odvisno od tega, kateri model si izberete.

PREBERITE ŠE: S-BIKES: ELEKTRIČNO KOLO ZA VSAKOGAR

Galerija slik: The Load

The LoadOdpri galerijo
6 Električni helikopter: na testiranje v Dubaj Soelcat 12: električni katamaran na sončno energijo Soelcat 12: Tesla na vodi Porsche Dark Knight 911 Turbo S Porsche ‘Dark Knight’, nova Batmanova igrača Poltovornjak Lotus Elise Kako bi bili videti poltovornjaki proizvajalcev luksuznih avtomobilov? · ·