Ironwwod Custom Motorcycles "The Moon Walker"
Utrip mesta · mobilno

Pri podjetju Ironwood Custom Motorcycles zelo radi v svoje roke dobijo katero izmed BMW-jevih motornih koles in jim nadenejo povsem drugo preobleko. Iz serijskih motornih koles nastanejo drzne mojstrovine s sila zanimivimi imeni, kot so “The Mutant” in “The Scumbag”. Njihov najnovejši projekt nosi ime “The Moon Walker” in je res nekaj posebnega.

Ironwwod Custom Motorcycles “The Moon Walker” je nastal iz ‘doniranega’ motornega kolesa BMW R100r. Ne gre za njihov najbolj agresivno nastrojen projekt, gre pa za všečen dizajn, ki ponazarja motorno kolo za premagovanje Luninega površja. Odet je temno zeleno barvo, ki jo dopolnjuje oblazinjenje iz rjavega usnja. Motorno kolo sta sestavila Arien Van Den Boom in Eric Katler, od dvojice s tako zanimivo zvenečim imenom pa česa manj kot ‘odštekanega’ motornega kolesa niti nismo mogli pričakovati.

“The Moon Walker” je zahteval popolno predelavo električne napeljave, saj je dobil instrumente podjetja Motogadget in litij-ionsko baterijo, ki so jo pospravili v rjavo usnjeno ohišje. Ročke in stopalke za menjavo prestav je prispevalo podjetje Motone, veliko drugih delov na motornem kolesu pa je bilo izdelanih ročno pri podjetju Ironwood Custom Motorcycles. Pod sedež so namestili še par LED-svetilk, ki so hkrati zadnje luči in smerokazi. Glede na dizajn “The Moon Walkerja” in že poznani zmogljivosti motornega kolesa BMW R100r je to prava kombinacija za premagovanje Luninih kraterjev.

Galerija slik: Ironwwod Custom Motorcycles “The Moon Walker”

Ironwwod Custom Motorcycles "The Moon Walker"Odpri galerijo
Ana Bucik in EcoSport - foto Primoz Korosec - 1 resized Izleti v najboljši družbi – Življenje se dogaja zunaj Aston Martin Rapide AMR Aston Martin Rapide AMR: Rapide je postal še bolj strupen BMW 8 Coupé BMW 8 Coupé: ko obstanete odprtih ust ONYX Motorbikes ONYX Motorbikes: električna retro mopeda · · · ·