Pohištvena kolekcija The Parka Collection
Utrip mesta · dom

The Parka Collection je kolekcija zanimivega, “navzven obrnjenega” pohištva iz lesa in volne, ki so si jo zamislili pri losangeleškem oblikovalskem studiu Studio Hopkins.

Oblikovalci iz dizajnerskega studia Studio Hopkins iz Los Angelesa so se pri oblikovanju pohištvene kolekcije The Parka Collection poigrali z dvema naravnima materialoma, ki ju povezujemo s toploto, in ju združili na popolnoma nepričakovan način.

Lesene omarice za shranjevanje so ovili s toplimi blazinami iz volne in ustvarili zanimivo pohištveno kolekcijo s skandinavskim pridihom. “Navzven obrnjena” serija omaric za v vežo in dnevno sobo, pri oblikovanju katere je ekipa z Benom Hopkinsom na čelu upoštevala tako estetski kot funkcionalni vidik, je svoje ime dobila po dejstvu, da tako, kot volna ovija lesene omarice, tudi plašč parka ovije človeka.

PREBERITE ŠE: Metis: miza iz masivnega lesa za urejeno delovno okolje

Pohištvena kolekcija The Parka CollectionOdpri galerijo
Delovna miza Metis Metis: miza iz masivnega lesa za urejeno delovno okolje cypress umbrella graphic-04 Cypress: trpežen dežnik, ki je zadnji dežnik, ki ga bomo kupili Stenska ura New Time New Time – stenska ura kot zmečkan papir 3d+complete+view Lux Table: nočna omarica s skritim adutom