Nogavice z žepkom
Utrip mesta · moda

Kadar tečemo, imamo po navadi težave s tem, kam pospraviti vredno lastnino, kot so denar ali ključi, da nas ne bi motili oz. jih ne bi izgubili. Po novem lahko med vadbo vredne stvari pospravite kar v žepek nogavice znamke Strideline, ki je rezerviran posebej za tovrstno shranjevanje. Se bojite, da boste denar zmočili? Mislili so tudi na to, zato se vam ni treba ničesar bati.

The Pocket Sock so nogavice z žepkom za shranjevanje vrednih predmetov, kot so denar, kartice in ključi. Z znamko Strideline jo je zasnoval trikratni NBA-prvak v zabijanju, NBA-košarkar Nate Robinson.

PREBERITE ŠE: Together Wear: majica za stiskanje

Žepek nogavice je raztegljiv, vodoodporen, vsebina pa ne moti vaše aktivnosti. The Pocket Sock lahko prednaročite na platformi za množično financiranje Kickstarter za (preračunanih) 26 evrov.

Nogavice z žepkomOdpri galerijo
Superjunaške maturantske obleke Maturantski ples obiskali superjunaki Claire Danes v pravljični obleki, ki se sveti v temi Claire Danes je na Met Gala s pravljično obleko, ki se sveti v temi, zasenčila vse Majica Together Wear Together Wear: majica za stiskanje Advanced Style: Older and Wiser Ti starejši ljudje imajo več smisla za modo kot ti!