Čelada SOUNDSHIELD
Utrip mesta · šport

Vsi, ki ste kdaj smučali in se poskušali med smučanjem oglasiti na telefon, veste, da z rokavicami to preprosto ne gre. S smučarsko čelado The SOUNDSHIELD z vgrajenimi brezžičnimi naglavnimi slušalkami pa je to zdaj mogoče, saj omogoča opravljanje klicev in poslušanje glasbe na poti brez potrebe po uporabi pametnega telefona. Slušalke lahko uporabljate tudi ločeno od čelade.

The SOUNDSHIELD je inovativna smučarska čelada, ki ima vgrajene brezžične naglavne slušalke, ki jih lahko uporabljate tudi samostojno.

PREBERITE ŠE: EcoHelmet: zložljiva kolesarska čelada iz papirja za enkratno uporabo

Slušalke omogočajo poslušanje glasbe med smučanjem, ravno tako sprejemanje klicev in to brez potrebe po ustavljanju, snemanju rokavic in ubadanju s kabli. Upravljamo jih zgolj z enim gumbom in zlahka z rokavicami. Slušalke na polnjenje zdržijo 16 ur. Notranjost čelade je izdelana iz ESP-pene, kar pomeni, da se prilagodi obliki glave. Je izjemno zračna, zato jo lahko uporabljate tudi za druge, celo letne športe. Na platformi za množično financiranje Indiegogo jo dobite že za 160 evrov.

Galerija – smučarska čelada s slušalkami The SOUNDSHIELD:

Čelada SOUNDSHIELDOdpri galerijo

Nike – Equality Nike z zvezdniškim oglasom, ki promovira enakost in bi ga moral videti vsak Luka Dončić -  NBA Toliko bo v ligi NBA zaslužil slovenski košarkar Luka Dončić, če bo prvi izbor Hujšanje s tekom Hujšanje s tekom – kako s tekom izgubiti kilograme Pametne smuči Rossignol Rossignol Hero Master – prve pametne smuči · · · · · ·