The Zipper Dress - obleka za nosečnice, ki raste skupaj z njo
Utrip mesta · moda · ženska moda

Klasične obleke za nosečnice so primerne vso nosečnost in tudi po porodu, a njihova ”težava” je, da so ohlapne in ”brezidejne”, saj ničesar zares ne poudarijo. The Zipper Dress pa je vedno kot ulita ne glede na to, v katerem mesecu nosečnosti je ženska, saj lahko obleko zaradi dvojne zadrge ukroji po meri, nosi na različne načine in poudari svoje čare.

Obleka za nosečnice The Zipper Dress je obleka, ki lahko zaradi dvojne zadrge spreminja obliko in velikost kroja in tako laska ženski postavi ne glede na to, v katerem mesecu nosečnosti je. Težava nosečniških oblek je namreč pomanjkanje oblačil, ki bi znala poudariti ženskost, namesto da žensko spremenijo v vrečo. Poleg tega so nosečniške obleke drage in po porodu niso več uporabne.

PREBERITE ŠE: Butterfly Dress: futuristična obleka z metulji, ki odletijo

Iz te frustracije je zrasla nosečniška obleka The Zipper Dress, ki raste skupaj z nosečnico, jo lahko nosite na več načinov in je povsem uporabna tudi pred nosečnostjo in po porodu. Na Kickstarterju jo lahko prednaročite za (preračunanih) 135 evrov.

The Zipper Dress - obleka za nosečnice, ki raste skupaj z njoOdpri galerijo
DSC_1328 Tejajeglichdesign: vroče slovenske ženske torbice in nahrbtniki Teje Jeglič Unicorn lasje Modni trendi: rog iz las kot pri samorogu Suknjič Augmented Jacket Augmented Jacket: suknja z okrasnim perjem, ki je tudi navigacija Tangice Minimal Apparel Minimal Apparel: tangice še nikoli niso bile tako udobne · ·