Think Ink Pen: pisalo za pomiritev živcev
V zraku · tehnologija · gadgeti

Čeprav se večina posameznikov ne bi kategorizirala med živčne ljudi, pa se le redki v življenju popolnoma izognejo situacijam, kjer jih pred živčnim zlomom reši le kemični svinčnik, ki ga nestrpno odpirajo in zapirajo ter tako sprostijo odvečno energijo. Inovativni mladi tim pa se je lotil reševanja življenj vseh prisotnih, ki ob zvokih živčnih udarcev, sami skoraj doživijo živčni zlom. Think Ink Pen, pisalo za pomiritev živcev, je učinkovit in tih pripomoček, ki bolj kot katerokoli amatersko orodje opravi svojo funkcijo.

Think Ink Pen, pisalo za pomiritev živcev, podobno kot Kocka Fidget Joy, ni le igrača, temveč resen pripomoček za vse, ki se kdaj znajdejo v stresni situaciji, ki jo delno predelajo skozi telesne odzive, kot so odpiranje in zapiranje peresa, igranje z lasmi in tapkanje z nogo. A Think Ink Pen za razliko od teh nestrukturiranih rešitev, nemalokrat motečih za okolico, posamezniku pomaga, da se, poleg tega da uravna svoj nivo stresa, tudi bolje fokusira.

Think Ink Pen je pisalo narejeno iz titana in jekla, ki ga uporabnik lahko vrti, upogiba ter ga formira v najrazličnejše figure. Je odličen pripomoček, s katero lahko uporabniki v šoli, na sestankih, službenih intervjujih, predavanjih in podobnih stresnih situacijah uravnajo živčnost na tih način. Raziskave so nakazale na možnost, da so učenci, ki potrebujejo več stimulacije, z uporabo Think Ink pisala naloge opravili v skoraj pol krajšem času.

Če se radi gugate na stolu, migate z nogo, tapkate z nohti ali zapirate in odpirate kemični svinčnik, razmislite o alternativi, ki vam bo prinesla bolj fokusirano porabo energije ob enem pa si z neprijetnimi zvoki med sodelavci in sošolci ne boste nakopali sovražnikov. Več o izdelku si lahko ogledate v spodnjem videu.

PREBERITE ŠE: Kocka Fidget Joy: pomoč pri koncentraciji in pomirjanju


Pametna zapestnica CMRA za uro Apple Watch Pametna zapestnica CMRA – kamera za pametno uro Apple watch will-i-am-wireless-buttons-bluetooth-earphones-01 i.am+ BUTTONS: Will.i.am predstavil modne brezžične slušalke shell aplikacija ki dovoljuje poslušanje otrokovega srčnega utripa Shell: mobilna aplikacija, ki nosečnicam omogoča poslušanje otrokovega srčnega utripa Gate smart lock Gate Smart Lock: Pametna ključavnica 3 v 1 · · · ·