This Is Ground - Mod Laptop
Utrip mesta · moda

This Is Ground je blagovna znamka ročno izdelanih usnjenih torbic, ki je začela svojo pot kot kreativna rešitev za vsakdanje težave in vse “tehnološke glavobole”. Njihova prva izdelka, Cord Taco in Cordito, sta pridobila ljubezen ter pozornost mnogih zaradi svoje preproste zasnove in uporabnosti. Vse od usnjenih “tacosov” (kjer so kabli med seboj nakopičeni, a se ne zapletejo), do torbic za telefone, tablice ter računalnike – zdi se, da ima ta znamka vse mogoče dodatke za vsak pripomoček, plus nekaj izdelkov, za katere sploh ne vemo da so potrebni, dokler jih ne vidimo.

Blagovna znamka This Is Ground iz Los Angelesa poskrbi, da so vsi njihovi izdelki 100 odstotno individualno zasnovani ter ročno izdelani iz usnja.

Njihova prva izdelka sta hitro ujela pozornost potrošnikov – Cord Taco nam pomaga, da organiziramo vse kable, ki jih imamo v torbi, žepu ali avtu, svoje delo pa odlično opravi tako za slušalke, USB kable ter druge manjše žičke. Cordito je organizator vseh vrvic in kablov. Cordito nam prav tako pomaga pri organizaciji kablov in kot dolga, usnjena torbica, ki se zvije v zavitek loči ter hrani kable, hkrati pa prihrani prostor.
Preprosti, logični modeli njihovih izdelkov iz mehkega usnja, pa so zaobjeli tudi tablico iPad.

Cargito iPad je res nekaj posebnega. Ima posebne žepke, kjer lahko imamo vizitke, ima pisalo ter vgrajeno baterijo, s katero lahko v celoti napolnimo naš iPad. Na voljo je v številnih privlačnih barvah.

Najnovejša pridobitev je kolekcija torb Mod, s katero so poskrbeli za vse naše potrebe.

Mod Essentials je nabor predmetov, kot so: torba za kolo, beležke za ustavarjanje ali zvezki za v šolo, zobotrebci z okusom (cimet, meta ali viski) ter XY – napravica, ki nam preko bluetootha in pametnega telefona pomaga najti izgubljeno.

Mod Inserts so torbice, ki jih lahko uporabimo za potovanja, saj vase spravijo vse, kar potrebujemo za higieno – od majhnih stekleničk do zobne ščetke. Prav tako so na voljo torbice za vsakodnevne potrebe, kjer lahko shranimo ure, dokumente, pisala, šilčke, ravnila, očala ali manjše knjige.

Mod Laptop so torbe, kjer lahko shranimo in prenašamo računalnik ali tablico. Edinstvena zasnova skrbno ščiti naš prenosnik, torba pa je opremljena tudi s serijo magnetov visoke moči, kar omogoča popolno integracijo s celotno linijo izdelkov znamke This Is Ground. Znotraj najdemo prostor za napajalnik, kable, pisala, pisemski papir, telefon, trdi disk, baterijo, očala, kartice in denar. Na voljo so tudi torbice Mob Mobile za iPhone 6 Plus ali manjše verzije iPhona.

PREBERITE ŠE: Everpurse x Kate Spade – usnjena torbica, ki bo napolnila naš iPhone

V galeriji si lahko ogledamo izdelke blagovne znamke This Is Ground.

This Is Ground - Cord TacoOdpri galerijo
Pinnacle je ročna ura, ki ima kar dve uri- klasično mehansko in pametno uro Apple Watch. Pinnacle: Nico Gerard z uro, ki je klasična ročna ura in pametna ura Apple Watch Najbolje oblečeni v letu 2015 Kdo so najbolje oblečeni v letu 2015 po izboru revije Vanity Fair? Tatu Inkbox Inkbox: začasni 14-dnevni tatu, ki ga ne ločite od pravega MaxiMe-1500x777 Pozabimo na “skinny” in “plus-size”, leto 2015 je leto “povprečnih” postav · ·