Utrip mesta · moda · moška moda

Poglejte si te vroče moške, ki dokazujejo, da je stil večen in da smo lahko z leti samo še bolj kul.

Ne samo ženske, tudi veliko moških ima občutek, da se po 40. letu stvari začnejo spreminjati in da gravitacija že začne opravljati svoje, dlake posivijo (če jih je kaj ostalo) in težje je ostati v formi. A ena stvar je lahko vedno pod nadzorom: stil. Samo zato, ker se staramo, to še ne pomeni, da se moramo oblačiti kot dedki in babice. Četudi morda še niste prišli do te starosti, si vseeno poglejte, kako z leti in staranjem postati samo še bolj kul in kdo so moški, ki dokazujejo, da je stil večen.

Mads Mikkelsen

50-letni skandinavski igralec, ki ga poznamo iz filma Casino Royale in serije Hanibal, se samo še vzpenja. Zakaj? Gotovo je za to zaslužen tudi njegov brezhiben stil in nazaj počesani sivkasti lasje.

Mads MikkelsenOdpri galerijo

Jude Law

Jude Law jih resda šteje 43, a nas nedvomno spominja na križanca med bahačem iz najstniškega benda in Lothariem (prvo moško ime, ki namiguje na brezsramnega zapeljivca v Don Kihotu). Bodisi na Wimbledonu ali na rdeči preprogi – njegov stil je vedno popoln, ne boji pa se niti drznih barvnih kombinacij.

Jude LawOdpri galerijo

Idris Elba

44-letni Idris Elba nas z malih zaslonov gleda v seriji Luther. Ljudje, še posebno ženski del, si želijo, da bi nastopil kot James Bond. Ta vloga namreč ne pripada mladcu, temveč starejšemu moškemu s stilom, ki lahko upodobi tesnobo in seje strah.

Idris ElbaOdpri galerijo

David Beckham

Lahko bi si mislili, da se bo na tem seznamu pojavil tudi David Beckham. Navdušenec nad motorji, model in trendsetter (pri 41) postajala z leti le še boljši in boljši!

David BeckhamOdpri galerijo

PREBERITE ŠE: Moška moda za jesen 2016: kaj si boste letos kupili moški?

Nick Wooster

56-letni Nick Wooster je bil svetovalec za modne znamke, kot sta Calvin Klein in Ralph Lauren. Zato ni čudno, da večkrat preizkuša meje moške mode in tako ostaja eden izmed najbolj fotografiranih moških na različnih tednih mode po svetu. In zakaj nikoli ne izpade smešno? Ker pozna svoj stil in zna nositi ekscentrična oblačila.

Nick WoosterOdpri galerijo

Martin Freeman

Čeprav ima Freeman v Sherlocku stransko vlogo, v resničnem življenju igra glavno vlogo, ko pride do moške mode in stila. Odlično nosi estetiko šestdesetih in zažiga v črtastih suknjičih z dvojnim zapenjanjem.

Martin FreemanOdpri galerijo

Gary Oldman

Prada je leta 2012 v Milanu na modno pisto poslala legendarnega 58-letnega igralca Garyja Oldmana in ga oblekla v črn plašč z dvojnim zapenjanjem.

Gary OldmanOdpri galerijo

Justin Theroux

Justin je dokaz, da lahko moških po 40. letu nosijo ozke kavbojke in so pri tem videti odlično. Ozke temne kavbojke je tako kombiniral z rjavimi semišnimi škornji in usnjeno jakno. Vse, kar morate paziti, je, da kavbojke niso presvetle ali pa preozke!

Justin TherouxOdpri galerijo

Jared Leto

Ali verjamete, da jih ima Jared 44? Je pravi dokaz, da lahko moških tudi po 40 nosi modne kose, kot je na primer roza jakna (in s tem ne želi priklicati nazaj mladosti). Trik se skriva v subtilnosti, zato je v teh primerih nujno, da je majica pod jakno popolnoma navadna in da so kavbojke temne.

Jared LetoOdpri galerijo

Nakit za brado Krato – prvi nakit za moško brado Foto: Lisca Perilo Lisca Men: Nosijo ga zmagovalci David Beckham in Kevin Hart v oglasu za H&M Modern Essentials jesen/zima 2016. H&M Modern Essentials jesen/zima 2016 – David Beckham in Kevin Hart potujeta v Las Vegas PicMonkey Collage Moška moda za jesen 2016: kaj si boste letos kupili moški? · · ·