dims
V zraku · dizajn

Naslovnice revij morajo biti ustvarjene tako, da takoj pritegnejo potrošnika. Za posebno naslovno stran, kakršni doslej še nismo bili priča, so poskrbeli pri ameriškem TIME-u. Kaj so pripravili za svoje bralce?

Pri ustvarjanju naslovnice junijskega izvoda revije, ki je sicer posvečen brezpilotnim letalom, je sodelovala flota dronov Intel Shooting Star. Intelova ekipa je projekt, katerega del je bilo skoraj 1000 letalnikov, izvedla na nebu nad kalifornijskim mestom Folsom.

Za novo naslovnico je poskrbelo natanko 958 dronov Intel Shooting Star z osvetljavo v rdeči barvi, ki je med drugim značilna za TIME. Ekipa strokovnjakov je pred letom računalniško določila, kje na nebu morajo biti droni v času snemanja.

Dogodek lahko označimo kot enega od največjih šovov z droni doslej. V edinstveni izdaji revije boste lahko našli tudi poročilo o t. i. dobi dronov, ki predstavlja posledice razvoja tehnologije v zadnjih letih.

KarTent Na glasbeni festival letos vzemi ta šotor Moderniziran puščavski beduinski šotor v srcu jordanske puščave Moderniziran puščavski beduinski šotor v srcu jordanske puščave ezgif.com-webp-to-jpg (3) WAYA: to je vaše novo prebivališče ezgif.com-webp-to-jpg (16) Sky-Pod: viseči šotor za pajka v tebi · · ·