Čoln Tinnie 10
V zraku · dizajn · Utrip mesta · mobilno

Ime Joey Ruiter vam je morda znano. Pred časom smo predstavili njegov drzni koncept motornih sani Snoped, tokrat pa nas je ta oblikovalec navdušil z nenavadno različico čolniča za dva Tinnie 10.

Joey Ruiter se pri oblikovanju svojih izdelkov ne omejuje s standardi. On jih postavlja. Lep primer so motorne sani Snoped, nov primer pa je čolnič Tinnie 10.

PREBERITE ŠE: Snoped: motorne sani kot iz pekla

Ta je namreč vse prej kot klasičen čoln za dva. Seveda, lahko ga poganjate na vesla ali priganjate z motorjem (bodisi 4-taktnim s 6 KM ali električnim 4,4-kW, ki zmore 10 KM), a kar pritegne, je njegova ošiljena trikotna oblika in peresna teža. Tehta namreč vsega 79 kilogramov. V dolžino meri tri metre, njegova nosilnost znaša 226 kg, izdelan je iz belega hrasta in ima oblazinjeno sedalo. Ruiter želi, da bi se čoln uporabljal ne le v rekreativne, pač pa tudi tekmovalne namene.

Galerija – trikotni čoln Tinnie 10:

Čoln Tinnie 10Odpri galerijo

Klubska mizica z gorečimi evri. Klubska mizica, za katero boste (dobesedno) pokurili gore denarja! 2424 Oto the Massage Shagger: slovenski masažni pripomoček, ki se bori proti stresu Top personalizirane superge: Air Jordan 1 'NYE Python' Top personalizirane superge, ki jih moraš videti shutterstock_344958617 Ikea v Zagrebu: objavili osupljiva dejstva · ·