shutterstock_176827925
V zraku · astrologija

Glede na raziskavo, ki jo je izvedel portal z vsebinami 18+, se to astrološko znamenje najraje snema med spolnim odnosom.

Spletna stran z amaterskimi filmi za odrasle Homegrown Video, je naredila raziskavo, v kateri je poskušala ugotoviti, katero od astroloških znamenj najpogosteje snema domače videe. Glede na podatke, ki so jih uspeli pridobiti od septembra 2018 do februarja 2019, je znak, ki ima največ možnosti, da posname tovrstni video … strelec!

Stran je odkrila, da je okoli 13 odstotkov ljudi, ki naložijo svoje posnetke na spletno stran, rojenih v znamenju strelca (od 22. novembra do 22. decembra). Na drugem mestu so dvojčki z 12 odstotki, sledijo jim tehtnice z 10 odstotki. Najmanj domačih filmov za odrasle posnamejo kozorogi (le 4 odstotki).

“Presenetilo nas je, da imajo prav ljudje, rojeni v tem znamenju, največ možnosti, da snemajo domače videe. Ne promoviramo vere v astrologijo, niti v kakšno drugo podobno prepričanje, a je kljub temu zanimivo, da imajo nekateri ljudje tako radi, da se posnamejo in da jih drugi nato gledajo,” je dejal ustanovitelj spletnega mesta, Farrell Timlake.

Mnoge je presenetilo, da škorpijoni, ki veljajo za najbolj “kinky” astrološki znak, sploh niso prišli med top tri.

amy-reed-49ZXvCLerUo-unsplash 3 astrološka znamenja, ki bodo imela največ sreče v letu 2020 shutterstock_734822857 5 lastnosti škorpijona: inteligentne ženske, ki se jim NIKAR ne zameri priscilla-du-preez-vuXS3RvU7dw-unsplash (1) Horoskop 2020: 3 znamenja, ki bodo imela v ljubezni največ sreče austin-distel-IUitg35kAH0-unsplash Horoskop 2020: teh 5 astroloških znamenj bo zagotovo obogatelo · ·