To-do ura ni pametna ura, je pa zato tablica.
V zraku · tehnologija · gadgeti

Nazaj h koreninam. To je sporočilo, ki ga v svet preko Kickstarter kampanje pošilja ura, ki to ni, To-Do. Čeprav po obliki povsem posnema ročno uro, je njena ”številčnica” pravzaprav le površina kamor si lahko s pomočjo markerja s tekočo kredo zapisujete pomembne stvari. Stvari, ki jih morate postoriti, lahko pa zgolj potešite svojo kreativnost in nanjo kaj narišete. V času pametnih ur in telefonov se zdi zapisovanje stvari preprosto kot še nikoli, a na tehnologijo se ni moč vedno zanesti, prav tako pri roki ni vedno list papirja. Zato je To-Do idealen pripomoček tudi v 21. stoletju.

To-do ura je ročna ura samo po formi, sicer pa s klasično, kaj šele pametno uro, nima veze. Avtorji pravijo, da želi biti vaš ”upravitelj opravil” in nadomestiti vse večje površine kamor beležite stvari, aplikacije, ki ne delujejo, če pametnemu telefonu crkne baterija in samolepilne lističe, ki delajo zmedo na pisalni mizi. Na številčnico (beri leseno tablo) pomembne informacije, skice ali risbe beležite s pomočjo markerja s tekočo kredo, pobrišete pa s priloženim mehkim usnjenim robčkom.

PREBERITE ŠE: Moto 360 – Motorolina pametna ura druge generacije navdušuje še bolj kot njena predhodnica

Ultralahka To-do ura je izdelana iz recikliranega lesa in je na voljo iz javorja, črnega oreha in sandalovine, medtem ko so paščki iz goveje kože. Za (preračunanih) 34 evrov jo lahko naročite na Kickstarterju, podjetje To-Do Analog Organizers, ki stoji za izdelkom, pa bo za vsak peti nakup posadilo drevo.

To-do ura ni pametna ura, je pa zato tablica.Odpri galerijo
Naprava za merjenje hitrosti bejzbol žogice Scoutee Scoutee – slovenski merilec hitrosti žogice meri utrip trga na Kickstarterju Rawman 3000 Rawman 3000 je walkman za vinilke! Pametna ura Moto 360 druge generacije Moto 360 – Motorolina pametna ura druge generacije navdušuje še bolj kot njena predhodnica Sledilna plošča Sensel Morph Revolucionarna sledilna ploščica Sensel Morph ali Zakaj se miški in tipkovnici tresejo hlače