shutterstock_613463954
V zraku · buzz buzz

Mislite, da so škorpijoni ljubosumni? Preberite do konca, morda vam bo početje vašega partnerja takoj bolj jasno.

Katera so najbolj ljubosumna astrološka znamenja?

Oven

Oven ne mara zaprtih in skrivnostnih oseb. To mu daje občutek negotovosti in nezaupanja, kar pa lahko vodi do obsesivnega ljubosumja.

Lev

Levom ljubosumje ni tujo. Znajo biti zelo nečimrni in težko prenašajo, da so postavljeni na stranski tir. Nihče nima pravice, da zasenči njihovo visočanstvo.

Škorpijon

Škorpijoni težko nadzorujejo svojo ljubosumnost. To je ena prevladujočih karakteristik. Čeprav imajo večino stvari pod nadzorom, se ljubosumje rado izmuzne.

Strelec

Čeprav je to znamenje samo nagnjeno k izpadom in občasnim avanturam, je zelo ljubosumno. Drugim podobnih stvari ne tolerira, sam pa svoje vedenje vedno opravičuje.

Ribi

Pri ribah je stalen in intenziven občutek ljubosumja. V strahu, da bi bili zapuščeni, se lahko spremenijo v pravega tajnega agenta.

screen-shot-2015-09-15-at-14-15-44 Kdaj vas bo prizadela kriza srednjih let? Tukaj je odgovor! Walt Disney nas je v enem stavku naučil pomembno lekcijo o čustveni inteligenci. Walt Disney te v enem stavku nauči pomembno lekcijo o čustveni inteligenci BeFunky Collage8 Teh 10 stvari, ki jih počne 99 % moških, spravlja ob živce vsako žensko shutterstock_1229841112 20 brutalnih resnic o življenju, ki si jih nihče ne želi priznati · ·