shutterstock_1197309358 (1)
V zraku · astrologija

Lahko “zvezde” med drugim definirajo tudi lepoto? Astrologi ugotavljajo, da je največ lepih ljudi rojenih v tem nebesnem znamenju!

Astrologi ugotavljajo, da so najlepši ljudje rojeni v znamenju tehtnice, torej med 23. septembrom in 22. oktobrom – tehtnica je sedmi znak zodiaka in je zračno znamenje, ki mu vlada planet Venera. In prav zaradi vpliva Venere naj bi imeli ljudje, rojeni v tem obdobju, najlepšo fiziognomijo.

Njihov obraz je ovalen, privlačen in pravilen, nos pa kratek in gladek. Ustnice so polnezapeljive in nekoliko temnejše, oči izzivalne in skrivnostne. Lasje so večinoma temni, bujni in mehki. So zelo urejeni in elegantni, saj veliko dajo na prvi vtis.

Si med njimi? Preveri, kateri zvezdniki so bili rojeni v znamenju tehtnice!

Galerija: zvezdniki in zvezdnice, rojeni v znaku tehtnice

Kim KardashianOdpri galerijo

shutterstock_1493699537 (1) Nesrečno zaljubljeni: 6 znamenj, ki ne morejo preboleti bivšega mohammad-faruque-0ZYPu-nLOwU-unsplash Najbolj poznana astrologinja vseh časov: samo ta 3 astrološka znamenja so res posebna amir-taheri-Rei0gcBnUjQ-unsplash (1) Njihova duša je čista in neokrnjena: 3 astrološka znamenja, ki imajo najlepše karakterne lastnosti bear-bed-blond-body-209941 Ima astrološko znamenje vpliv na to kdo in kakšen si v postelji?! ·