To je Kirby Jenner!
V zraku · buzz buzz

Kirby Jenner je najnovejši fenomen na Instagramu, ki si je številne sledilce in naraščajočo pozornost pridobil s fantastično zmanipuliranimi fotografijami, s katerimi na svojem Instagramovem profilu “dokazuje”, da je skrivni dvojček supermodela Kendall Jenner.

Kirby Jenner je amaterski fotomodel in dvojček zvezdnice Kendall Jenner. Vsaj tako trdi na svojem Instagramovem profilu, ki je vsak dan bolj poln umetelno obdelanih fotografij, ki jih Kirby najde na Kendallinemu Instagramu in jih nato mojstrsko zmanipulira do te mere, da se zdi, da sta “dvojčka” nerazdružljiva.

Kirby Kendall spremlja na počitnicah, kampanjah, reklamnih panojih in celo pri selfijih. Če je bil skrivni dvojček Kendall Jenner prej neznana oseba, zdaj ni več tako, saj ima po zaslugi zabavnih fotografij z vsakim dnem več sledilcev in oboževalcev, število pa je že preseglo sto tisoč. Bravo, Kirby! Končno nisi več v senci svojih neverjetno uspešnih sester … ;)

PREBERITE ŠE: Instagram preplavil nov trend: Privlačni moški, ki berejo #hotdudesreading

To je Kirby Jenner!Odpri galerijo
Prince-Charles-vampire-744291 Neverjetna dejstva, za katera ste bili do zdaj prepričani, da so laži Ljubezenski napoj Odkrili ”ljubezenski napoj”, ki naredi moške 15 odstotkov privlačnejše Cedijo se jim sline: 10 moških poklicev, ki so ženskam najprivlačnejši Cedijo se jim sline: 10 moških poklicev, ki so ženskam najprivlačnejši Mikrovalnovna pečica Gorenje Ora Ito v filmu Marsovec Slovensko znanje na Marsu!