max-rovensky-668398-unsplash
V zraku · buzz buzz

Tisti, ki verjamejo v astrologijo, vedo, da ta določa marsikatero stvar v našem življenju. Ali veš, da je imela prste tudi pri tem, kakšen moški je pravi zate glede na mesec tvojega rojstva? Hitro preveri!

Preveri, kakšen moški je pravi zate glede na mesec tvojega rojstva.

Januar

Počakati boš morala na moškega, ki se bo ujemal s tvojo delovno in ambiciozno naravo. Potrebuješ nekoga, ki ga ni strah tvoje uspešnosti, predanosti in moči. Takšen moški te bo podpiral in ti bo stal ob strani, ne glede na vse.

Februar

Zate je pravi moški, ki je potrpežljiv in zelo radoveden glede tebe. Tvoja narava je zelo nepredvidljiva. En trenutek si sama s svojimi mislimi, nato pa nenadoma ‘skačeš z enega konca na drugega’. Potrebuješ moškega, ki bo lahko hkrati sledil tvoji svetli in temni strani.

Marec

Predana in iskrena oseba si, zato potrebuješ moškega, ki bo skrbel zate in te imel rad tako, kot imaš ti njega. Moški, ki ima iste lastnosti kot ti, si te zasluži, najbolj pomembno pa je, da si zanj na prvem mestu oz. si njegova prioriteta.

April

Ujemaš se z moškim, ki ima iskrico. Verjetno si se v preteklosti že srečala z moškimi, ki so bili zelo močni in so imeli močno osebnost, a potrebuješ nekoga, ki je čustveno odprt. Moškega, ki bo cenil, kako prizemljena in preprosta si.

Maj

Potrebuješ moškega, s katerim sta na isti valovni dolžini. Moškega, ki bo pripravljen slediti tvojim ciljem in strasti. Potrebuješ nekoga, s ‘katerim živita ločeni življenji’, a hkrati drug v drugem najdeta partnerja, h kateremu se lahko zatečeta, ko najbolj potrebujeta pomoč.

Junij

Čustveno odprt in ranljiv moški je loterija. Zelo občutljiva si, zato povezovanje z moškimi, ki so zelo zaprti, ni zate, saj dobiš občutek, da se v razmerju trudiš zgolj ti. Nekdo, ki te ljubi takšno, kot si, je pravi zate.

Julij

Počakaj na moškega, ki se bo zaljubil v tvojo osebnost. Zelo družabna in odprta si, kar pomeni, da imaš zelo bogato družabno življenje. Potrebuješ nekoga, ki bo to tudi razumel, ki ni ljubosumen, ampak te ima rad in razume.

Avgust

Počakaj na moškega, ki ti ne bo govoril, kar želiš slišati. Ti si vodja. Vajena si, da te ljudje občudujejo in poslušajo, zato ne potrebuješ nekoga, ki ne bo prenašal tvojega načina življenja in ti bo v vsem ustregel.

September

Moški, ki razume tvojo predanost znanju, napredku in razvoju, je idealen zate. Zelo strastna in izjemno radovedna si, a zelo težko se odpreš in govoriš o svojih čustvih, zato potrebuješ nekoga, ki bo tvoja čustva znal pripeljati na plan.

Oktober

Potrebuješ moškega, ki tvoje ljubezni, predanosti in topline ne bo jemal kot nekaj samoumevnega. Zelo ljubeča si, zato si zaslužiš biti z moškim, ki bo v razmerje vložil enako količino truda, kot ga vlagaš ti.

November

Moški, ki te nikoli ne bo nehal osvajati, ljubiti in se zate boriti, je nekaj, kar potrebuješ. Si zelo kreativna, delovna in individualna oseba. Zelo hitro lahko postaneš introvertirana in tiha, ko gre za izražanje čustev. Potrebuješ človeka, ki bo razumel tvojo tišino in te bo znal presenetiti.

December

Zate je moški, ki je zabavne narave in uživa v življenju. Si zelo igriva in pozitivna oseba, zato potrebuješ moškega, s katerim bosta uživala v novih avanturah.

ezgif.com-webp-to-jpg (9) Takoj dajte odpoved – Nutella išče preizkuševalce hrane jamakassi-341149-unsplash Zakaj je za nekatere ljudi glasba kot prijateljstvo? shutterstock_686559082 5 spominov, ki jih moraš ustvariti v svojih 20. in jih nikoli ne boš obžalovala Najvarnejše letalske družbe na svetu. Najvarnejše letalske družbe na svetu · · ·