PicMonkey Collage
Utrip mesta · moda · moška moda

Zdi se, kot da so sedemdeseta z drugega planeta. Te fotografije moške mode iz tega desetletja nas pustijo, da se utapljamo v osupljivih gorčičnih pleteninah, kričečih vzorcih, visokih pasovih, premajhnih hlačah ter drugih modnih “faux pas”, ki kljubujejo temu, kar poznamo danes. To je gotovo najbolj bizarno obdobje moške mode – to so sedemdeseta.

S padcem cen sintetičnih materialov, je postala vsakdanja moška moda dostopna tudi mlajšim moškim, ki so si zaželeli biti oblečeni po zadnji modi. In ker poliester ne zahteva likanja, se je tako imenovana revolucija “operi in obleci” razcvetela v meje bizarnega, kar najbolje kažejo ti moški modeli iz sedemdesetih. Vse od pletenin v vpadljivih barvah, kričečih vzorcev, visokih pasov, precej premajhnih hlač – to je najbolj bizarno obdobje v moški modi – to so sedemdeseta.

PREBERITE ŠE: 10 najbolj “stajliš” filmov sedemdesetih let

Oglejte si bizarno oblečene moške modele v modnih oglasih sedemdesetih.

Bizarno oblečeni moški modeli v modnih oglasih sedemdesetih.Odpri galerijo
Modne moške kopalke - 2015 Trendi & modne moške kopalke 2015 PicMonkey Collage Modna moška sončna očala 2015 Kako se obleči kot pravi moški? 15 stilskih smernic kako naj se obleče gentleman? Hipster je mrtve, živel Yuccie! Hipster, umakni se, v mestu je nov šerif – Yuccie ·