Hišica na drevesu v Atlanti je najbolj priljubljen Airbnb na svetu.
Utrip mesta · destinacija

Verjetno ste si v otroških letih želeli, da bi imeli hišico na drevesu, kajne? Skriti v krošnji dreves bi se igrali s svojimi prijatelji, in kar je najpomembneje, starši bi bili nekje daleč stran. Žal večini od nas ni uspelo uresničiti teh sanj, a še vedno ni prepozno. Na Airbnbju namreč ponujajo njihovo uresničitev in glede na Airbnb je to tudi najbolj priljubljeno Airbnb prenočišče na svetu.

Najbolj priljubljen Airbnb na svetu? Hišica na drevesu v Atlanti v ZDA, kjer boste za noč odšteli 332 evrov. Hišico opisujejo kot “najbolj sproščujočo, romantično, sanjsko in edinstveno prenočišče”, kjer vas čakajo antično pohištvo ter balkon s “pogledom na bujne gozdove”.

Stran obišče 300 tisoč obiskovalcev na mesec, več kot 150 tisoč uporabnikov pa si ta Airbnb shrani na listo želja.
Prenočišče lahko gosti 2 osebi, posteljo pa si lahko odpeljete na ploščad in tako spite z drevesi. Lastnik tega Airbnbja je povedal, da je vse skupaj postalo smiselno, ko je spoznal, kakšne čudovite izkušnje imajo ljudje, ko pridejo v to prenočišče. “Poskušal sem razumeti, zakaj je tako priljubljeno. Mislim, da je to za ljudi preprost odgovor na zapleten svet, v katerem živimo.”
Hišica na drevesu v Atlanti je rezervirana vse od maja 2018, zato nikar ne oklevajte.

Galerija – Hišica na drevesu v Atlanti je najbolj priljubljen Airbnb na svetu

Hišica na drevesu v Atlanti je najbolj priljubljen Airbnb na svetu.Odpri galerijo
1000-500-citymagazine-cover Hotel Star Wars: najbolj pustolovski hotel na svetu shutterstock_230424784 To je najboljše evropsko mesto – že 10. leto zapored! Museum der Illusionen: fitnes za vaše možgančke zdaj tudi na Dunaju Museum der Illusionen: fitnes za vaše možgančke zdaj tudi na Dunaju Helicopter Glamping Helicopter Glamping: zdaj lahko prespite v helikopterju · · · · · ·