Foto: Streeteasy.com
Utrip mesta · arhitektura

Ko se tri penthouse stanovanja združijo v eno, dobimo luksuz, ki si ga lahko privoščijo le redki.

Newyorški nepremičninski trg je izredno komplicirane narave. Nepremičnine so izjemno drage, prestižne lokacije zasedene, večinoma pa si lahko svoje domovanje privoščijo le tisti, ki imajo na bančnem računu več sto milijonov dolarjev.

PREBERITE ŠE: Ko se sodobno in retro prepleteta v popolno zgodbo

Za slednje je New York igrišče, licitiranje za prestižna stanovanja pa najljubša igra. Prvo mesto na prestižni listi newyorških stanovanj trenutno zaseda 118 milijonov dolarjev vredno dvonadstropno stanovanje v bližini parka Battery. Penthouse, ki v bistvu združuje tri stanovanja, je s pedestala pregnalo do sedaj najdražje stanovanje na naslovu 15 Central Park West, ki ga je 2011 za neverjetnih 88 milijonov dolarjev kupil poslovnež Dmitrij Rybolovlev.

Odpri galerijo
Foto: homedsgn Fascinantna prenova vodnega stolpa v nadstandardno stanovanje arq_51806 V Švici bo zrasel špiralast muzej project-modern-residence-61 Arhitektura starega in novega Arch2O-Zaha-Hadid-Heydar-Aliyev-Center-HAC_Exterior_Photo-by-Hufton+Crow-2 Zaha Hadid dobila nagrado za oblikovanje leta 2014 · · · ·