MV5BMDRkNzJmZTctM2ViYS00MTNhLWE0MzQtMDZhMjUyMjMxOGM3XkEyXkFqcGdeQXVyNjI4Mzg5OTg@._V1_SY1000_CR0,0,1499,1000_AL_
Kulturni izbor · film

Ste že sestavili seznam filmov, ki jih boste vključili v svoj božični maraton? Le upamo lahko, da se film, ki si je prislužil naziv najslabšega božičnega filma vseh časov, ni znašel na njem.

Film Christmas Wedding Planner, ki je izšel leta 2017, so mnogi kritiki uvrstili v kategorijo ‘tako slabo, da je že dobro’. Ocenimo ga lahko kot poučnega, saj bi se naj ljudje ob ogledu tega naučili, kako je videti prava grozota.

V zgodbi spoznamo Kelsey Wilson, načrtovalko porok, ki želi svoji sestrični pripraviti sanjsko poroko. Stvari se zapletejo, ko se pojavi očarljivi zasebni raziskovalec Connor McClane, ki Kelseyjin svet obrne na glavo. Connor, ki kmalu osvoji srce glavne junakinje, mora po naročilu skrivnega vira preprečiti poroko.

Film si je na spletni strani IMDb prislužil povprečno oceno 4,4. O njegovi kvaliteti še bolje pričajo številni komentarji razjarjenih ljudi, ki močno odsvetujejo ogled filma. Za vas smo zbrali nekaj najbolj zanimivih.

Krvave solze

Vsiautilaite bi očitno raje umrl, kot pa ponovno začel predvajati film.

Je to najslabši božični film vseh časov?

Aduro-385-849835 meni, da si film zlasti zaradi neverjetnega konca zasluži naziv najslabšega božičnega filma vseh časov. Verjetno se še vedno sprašuje, zakaj si ga je sploh ogledal.

Slabše igranje kot v filmu za odrasle

Sbsammy2003 je mnenja, da so ustvarjalci filma v vlogo igralcev postavili lepe ljudi, ki so se igranja naučili od svojega učitelja telovadbe.

Nov uporabniški račun

Mhutchinscabibi je uporabniški račun na IMDb-ju ustvaril z misijo, da ljudi opozori na to, da si ne smejo ogledati tega filma.

Srednjeveško mučenje

Uporabnik dianelefebvrevp se je prvič preizkusil v pisanju kritik. To je storil le zato, ker je ljudi želel posvariti pred tem, kako slab je film.

Neumnost

Jagallag vas naproša, da svojega dragocenega časa ne zapravljate z ogledom filma. Priporoča, da namesto tega objamete bližnjega, preberete knjigo, zalijete rože ali pa praskate kraste.


10 filmov, ki jih vsi gledajo, ko jim je dolgčas Ko ne veš, kaj bi sam sabo: 10 filmov, ki jih MORAŠ VIDETI, če ti je dolgčas a-star-is-born_ZKS5C0 Zlati globus 2019: kdo so nominiranci za zlate globuse? 5a307e7e46290 10+ dejstev o seriji Igra prestolov (Game Of Thrones), ki jih ne poznajo niti največji privrženci te uspešnice beauté volée Bernardo Bertolucci: najboljši filmi nagrajenega italijanskega režiserja · · ·