To je najtežji položaj med seksom: si ga upata poskusiti?
V zraku · odnosi

Življenje je narejeno zato, da bi uživali v preizkušanju novih stvari, vendar ko gre za Kamasutro, se razburljivo raziskovanje pogosto spremeni v neprijetno situacijo, ki povzroča anksioznost. O čem gre?

O pozitivnih učinkih spolne aktivnosti na človeka so pisali številni znanstveniki. A tudi ta sladki užitek lahko povzroča anksioznost, zato so raziskovalci s spletne strani Superdrug’s Online Doctor naredili raziskavo, v kateri so anketirali 1000 moških in žensk in Amerike in Evrope, da bi ugotovili, kakšne so spolne preference med spoli in katera dejanja jih utesnjujejo.

Ugotovili so, da večina sodelujočih meni, da je njihovo spolno življenje razburljivo. Tako moški kot ženske nimajo težav s preizkušanjem novih položajev ali uporabo spolnih igračk, zanje so veliko bolj utesnjujoča spolna dejanja, kot so “bondage”, “S&M” ali javni spolni odnos.

Na lestvici od 5 do 1 so anketiranci morali tudi pojasniti, katero dejanje se jim zdi izjemno utesnjujoče … in tako so raziskovalci prišli do rezultatov, da je javni spolni odnos najbolj utesnjujoč (med 3,3 in 3,7), sledita mu BDSM in analni spolni odnos, medtem ko je najmanj utesnjujoč oralni spolni odnos (med 1,6 in 2,1).

Anketirani moški so zaupali, da obožujejo analni spolni odnos (87,9 %), medtem ko ženske prisegajo na staro šolo, in sicer obožujejo misijonarski položaj (66,7 %).

In kateri je najtežji položaj?

Oba spola sta ocenila, da je najtežji položaj pokončen 69. Ni niti nenavadno, saj moški potrebuje moč, da žensko drži, medtem ko ona mora biti spretnagibčna in pogumna.

Vidva sta ga že poskusila?

Ne obotavljaj se: vedenja, ki ti dokazujejo, da tvoj partner ni prava izbira zate Ne obotavljaj se: vedenja, ki ti dokazujejo, da tvoj partner ni prava izbira zate Slab ljubimec: takšen moški ne zna seksualno zadovoljiti ženske Slab ljubimec: takšen moški ne zna seksualno zadovoljiti ženske Ko se partner zaljubi v drugo žensko: imaš le en izhod na voljo! Ko se partner zaljubi v drugo žensko: imaš le en izhod na voljo! shutterstock_662125045 Kandavlizem: nenavaden spolni trend, ki je vedno bolj priljubljen med moškimi ·