dc6d1420-2b7d-0134-b04c-0a814d95abff
V zraku · buzz buzz

Če ste mislili, da zgolj astrološko znamenje govori o vas, ste se motili. Tudi koktajl, ki ga pijete, pove veliko o tem, kakšni ste. Če morda ne veste, kaj piti, izberite takšno vrstno pijače, ki se sklada z vašim horoskopskim znamenjem.

Ti koktajli se najbolj skladajo z vašim horoskopskim znamenjem:

VODNAR: APEROL SPRITZ

Neodvisni in ekscentrični ste – prvi boste verjetno obuli čevlje s staromodno nizko peto in si pobarvali lase od konic proti korenu. Postavljate trende, zato boste tudi oživili ta stari italijanski aperitiv.

RIBI: SPIKED ARNOLD PALMER

Ljudje vas poznajo kot sočutno, nežno in sanjavo osebo. Vaše srečno mesto? Oddih v oddaljenem kraju, kamor s seboj vzamete oljne barve ali škatlo polaroidov. Ta sladek, osvežujoč in lahek koktajl je odlična pijača ob ustvarjanju mojstrovin.

OVEN: MANHATTAN

Sodite med tiste dame, ki po službi stopijo v bar, naročijo koktajl in uživajo v njegovem okusu ter okolici okoli sebe.

BIK: GIN & TONIC

Praktični, prizemljeni in konservativni ste, zato si naročite gin in tonik z mangom, dobili pa boste botanični okus džina.

DVOJČKA: WHISKEY SOUR

Ker ste zelo neodločna dama, naročilo vedno spreminjate v zadnji minuti. Zgodba je popolnoma enaka v baru. Zato bo whisky sour  – ki je sladek kiselkast in peneč – zagotovo zadovoljil vaše potrebe.

RAK: MINT JULEP

Ste sentimentalni, zato so za vas najboljše pijače, ki vam dajo občutek, kot da ste v drugem času in prostoru. Ko boste okusili ta koktajl, si boste predstavljali, kot da ste na konjskih dirkah.

LEV: MAI TAI

Nič ni narobe, če delate dramo? Ta rdeča, sadna pijača je naročilo, ki ga bodo vsi opazili.

DEVICA: SANGRIA

Pozornost do detajlov je vaša največja prednost – koktajle raje strežete drugim, kot jih sami naročate. Naredite veliko zalogo te sadne pijače.

TEHTNICA: WHITE WINE SPRITZER

Diplomatski, prizanesljivi in družabni ste – v družbi vi mirite prijatelje. To pa zato, ker sta harmonija in ravnotežje vrednoti, ki ju najbolj cenite. Želite koktajl, ki ga lahko delite s prijatelj: ta napitek je tako osvežilen, da kar vabi k druženju s prijatelji.

ŠKORPIJON: ZAMRZNJENA MARGARITA

Ljudje pravijo, da ste hudi … Ja, imajo prav. Verjetno zato, ker veste, kaj želite. Če kdo lahko spije štiri tekile, ne da bi izgubil denarnico in po naključju poklical svojega šefa, ste to vi, škorpijoni.

STRELEC: SHANDY

Ste oseba, ki si ogleda vsak film, ki je bil nagrajen z oskarjem. Ampak težko sedite 30 minut pri miru. Cenite kakovost, a hkrati potrpljenje ni vaša najboljša vrlina. Priprava  idealnega koktajl traja le nekaj sekund, a ta  mora še zmeraj biti gaziran, saden in osvežujoč.

KOZOROG: MARTINI

Vaša skrivna sposobnost je kombiniranje predjedi in pijače, ki se med seboj najbolje skladata. Koktajl, ki bi ga izbrali, je klasičen. Tako kot martini.

Ljubke tetovaže, ki bi jim tudi tvoja mama rekla DA Ljubke tetovaže, ki bi jim tudi tvoja mama rekla DA V svoj življenjepis morate vključiti številke. Napaka v življenjepisu, zaradi katere lahko izpadeš kot lažnivec Skrajno zabavni zgodovinski "memi", ki kažejo, da se nič ni spremenilo. Skrajno zabavni zgodovinski “memi”, ki kažejo, da se nič ni spremenilo mr_landing_clock_1920-6_2048x Morning Recovery: nikoli več ne boš mačkast · · · ·