Prva Playboy revija brez golote
V zraku · buzz buzz

Pamela Anderson je bila zadnja gola ženska v reviji Playboy, kar gledate, pa je marčevska naslovnica Playboya, ki bo prva v zgodovini povsem brez golote. Oktobrska napoved, s katero je Playboy napovedal spremembo svojega poslanstva, se je torej uresničila. Naslovnico prelomne revije, ki izide prihodnji teden, krasi zvezdnica Instagrama.

Playboy se je oktobra odločil, da ne bo več slačil deklet. Zdaj je tu že prva naslovnica za marčevsko izdajo revije, ki bo prva povsem brez golote. S tem se začenja novo obdobje te najslavnejše revije za odrasle, ki je slekla številne znane obraze in postala sinonim za žensko goloto. Marčevska revija izide 12. februarja 2016, kljub manku gole kože pa pri reviji obljubljajo, da bodo fotografije še naprej seksi in provokativne.

PREBERITE ŠE: Zbogom, gola dekleta! Revija Playboy marca 2016 ukinja nagice!

Revija Playboy izhaja že vse od leta 1953. Naslovnico prve številke je krasila hollywoodska igralka Marilyn Monroe, zadnjo ”golo” izdajo pa Pamela Anderson.

Z 12. februarjem 2016 prvič v kultni reviji ne bo več golih deklet, bo pa po napovedih odgovornih to ena najbolj seksi izdaj v zgodovini. Čast naslovnega dekleta je pripadla manekenki Sarah McDaniel, ki je zaslovela z Instagramom in dvobarvnimi očmi. Z naslovnico se Playboy priklanja dobi družbenih omrežij (grafično posnema vmesnik aplikacije Snapchat), z naborom deklet pa preteklosti. Marčevska zajčica je namreč Dree Hemingway, hčerka Mariel Hemingway, igralke, ki se je za Playboy slekla leta 1982.

Sarah McDanielOdpri galerijo
UV tetovaže UV-tetovaže: tatuji, ki se svetijo pod ultravijolično svetlobo O čem vse naenkrat razmišljajo ženske? O čem vse razmišljajo ženske? Droneboarding Droneboarding: bordanje z dronom! Merci nagradna igra Nagradna igra Merci: sladka Valentinova zahvala ·