PicMonkey Collage
V zraku · buzz buzz

Le kaj se skriva za vsemi popolnimi fotografijami, ki jih vidimo na spletu? Digitalna manipulacija? Morda. A to nikakor ne velja za vse fotografije. Nekateri fotografi se predajajo trdemu fizičnemu delu, da ustvarijo osupljive fotografije, ki jih nato mi občudujemo. Kakšna je torej resnica, ki se skriva za popolnimi fotografijami?

Internet je poln lepih, kaj lepih, čudovitih fotografij. Ste se kdaj ustavili in se vprašali, kaj vse je potrebno, da nastane tako lepa fotografija? Ne, ne govorimo o digitalni manipulaciji fotografije (čeprav se gotovo najdejo tudi takšne, ki so svoj sijaj dobile s pomočjo Photoshopa ali drugega podobnega orodja). Govorimo o fizičnem, trdem delu, ki v kombinaciji z ustvarjalnim pristopom rodi osupljive rezultate. Oglejte si fotografije, ki kažejo proces ustvarjanja. Fotografi boste lahko tako dobili kakšno svežo idejo, ostali pa se bomo poučili o realnosti, ki se skriva za mnogimi popolnimi fotografijami.

PREBERITE ŠE: National Geographic: najboljši popotni fotograf 2016

Ogled galerije – resnica za popolnimi fotografijami

To je resnica, ki se skriva za popolnimi fotografijami.Odpri galerijo
Nasveti za poletno romanco Odlične ideje za poletni zmenek Snapchat komentarji na umetnine. Če bi umetniške slike lahko govorile … bi nas pošteno nasmejale cover-starcek Starček preseneti bodybilder-je s svojo neverjetno tehniko Mestne znamenitosti v odsevu kapljic Dejan Stojančević: odsevi mestnih znamenitosti v kapljicah ·