Platinum Motorsport Pantone Matte Silver Tesla S
Utrip mesta · mobilno

Kot kaže, tovarniška ponudba barv za Teslo S ni bila dovolj dobra za okus Kanyeja Westa. Zaradi tega si je omislil povsem edinstveno barvo in spremenil svojo Teslo v nekaj naravnost čudovitega.

Tesla ponuja kar nekaj barvnih možnosti za model S. A med vsemi barvami v ponudbi ni svetovno znanega moža Kim Kardashian nobena dovolj prepričala, da bi se z njo drznil pojaviti v javnosti. Na pomoč so mu priskočili v Los Angelesu pri podjetju Platinum Motorsport, ki se sicer ukvarja s predelovanjem vseh vrst luksuznih avtomobilov. Tesla S z nazivom Pantone Matte Silver je prava paša za oči, mat srebrna barva pa se do potankosti ujema z barvo na platiščih.

Podatkov o moči Tesle S, ki jo vozita Kanye Weest in soproga Kim, žal ni na voljo. Predvidevamo, da se nista odločila za nič manj kot najmočnejši model Tesla S P100D. Če je Kanye v očeh modnih kritikov ‘pogorel’ kot modni kreator, je svoj smisel za estetiko dokazal z izbiro barve za svojo novo Teslo. Mat srebrna barva Tesli S tako paše, da bi jo lahko mirne vesti uvrstili med eno izmed tovarniških izbir. Mogoče pa bo Tesla le prepoznala skriti talent Kanyeja Westa in bomo na cesti začeli videvati vedno bolj ‘odbito’ pobarvane Tesle.

McLaren 570S Spider Track Pack McLaren 570S Spider Track Pack: dodatek, zaradi katerega je Spider še hitrejši STRØM City STRØM: električno kolo, ki na prvi pogled skriva svoje prednosti maxresdefault Ne boste verjeli, kakšne prvoaprilske šale so prišle iz avtomobilskega sveta Audi RS5 Sportback Audi RS5 Sportback: še nekaj dodatnih centimetrov za Audijevega športnega kupeja · · ·