To je to! Mizo za dremež nujno rabiš v službi
V zraku · dizajn

Če si pred odhodom na delovno mesto nikakor ne morete zagotoviti zadostne količine spanca, se rešitev za vaše težave morda skriva v mizi za dremež, ki bi vam v službi prišla še kako prav.

Grška oblikovalka Nancy Leivaditou (Studio NL) se je med delom v nič kaj prostornem newyorškem stanovanju domislila edinstvenega večnamenskega kosa pohištva, ki združuje mizo in posteljo.

Miza za dremež, ki se predstavlja pod zanimivim imenom 1.6 SM Of Life, v dolžino meri 2 metra, v širino pa 80 centimetrov. Inovacija, ki je zaenkrat le prototip, je izdelana iz lakiranega lesa, kovine in belega usnja.

Verjetno se že sprašujete, kako mizo preurediti v posteljo – naj vas razveselimo z novico, da je to povsem preprosto. Na vas je le, da zgornjo desko v sedečem položaju z rokami potisnete naprej, vzmetnico pa nato potegnete k sebi.

V vsakem primeru vam priporočamo, da se naspite že pred odhodom v službo. Vaš delodajalec namreč gotovo ne bo navdušen, če boste vseh 8 delovnih ur prespali. :P

Galerija: Mizo za dremež nujno rabiš v službi!

To je to! Mizo za dremež nujno rabiš v službiOdpri galerijo
Zakon! Zdaj lahko svoje frustracije izživljaš kar na ulici Zakon! Zdaj lahko svoje frustracije izživljaš kar na ulici sebastian-thies-nat-2-upcycled-milk-footwear-05-23-2019-designboom-1200 nat-2: ultramodna obutev, izdelana iz pokvarjenega mleka mcdonalds-beehive-hed-page-2019 McHive: najmanjši McDonald’s na svetu Blue Ridge Camping Hammock Blue Ridge Camping Hammock: viseča mreža in šotor v enem za največje pustolovce · ·