shutterstock_184255703
V zraku · odnosi

Vonj ima tudi v ljubezni pomembno vlogo. Če nam je nekdo všeč, je lahko prav vonj tisti, ki odloča, ali bomo ob tej osebi ostali ali pa tudi ne. In en poseben vonj je moškim še posebej všeč.

Morda se sliši čudno, a naš nos velikokrat odloči namesto nas. In to še posebej takrat, ko smo v dilemi, ali nam je nekdo simpatičen, želimo s to osebo seks ali pa jo ljubimo. In moške še posebej obnori tvoj lastni vonj, vonj tvojega telesa brez parfuma, dezodoranta ali pa toaletnih vodic. Čeprav ga ljudje ne začutimo zavestno, naj bi, če nam človeka ne uspe “zavohati”, kar takoj pozabili na srečno razmerje.

Feromoni osvajajo moške!

Vsak človek vsakodnevno proizvaja feromone. To so prenašalci, ki imajo v naravi nalogo, da v živalih in ljudeh vzbudijo instinkt za določene aktivnosti. In to nam tudi daje naš osebni, lastni vonj. Druge osebe se na to nezavedno odzovejo in glede na vonj odločijo, ali smo za njih ali pa tudi ne.

Ne uporabljaj preveč parfuma.

Vsaka ženska, ki nase zlije pol litra parfuma, zmanjša svoje možnosti, da jo potencialni partner “zavoha”. Po drugi strani pa tudi ženski to oslabi moč vonja, kar pomeni, da tudi sama ne more “zavohati” potencialnega partnerja zase. To je glavni razlog, zakaj moški ne marajo, da ženske nanašajo preveč parfuma – najraje imajo njihov naravni vonj.


Išči svojo srečo drugje: 8 močnih znakov, da te moški ne ceni Išči svojo srečo drugje: 8 močnih znakov, da te moški ne ceni maxresdefault Le malokateri moški razume ženske: naučite se simbolov in žensk tega nikar ne sprašujte Ni za vsakogar: zaradi tega se moški težko uprejo kompliciranim ženskam So kot kvantna fizika: zaradi tega se moški težko uprejo zapletenim ženskam 15 psiholoških vprašanj, ki vama povedo, ali bo trajala vajina ljubezen 15 psiholoških vprašanj, ki vama povedo, ali bo trajala vajina ljubezen