shutterstock_289784534
V zraku · buzz buzz

Če vprašate moške in ženske, kako je videti popolna ženska, boste dobili dva različna odgovora. Enako velja za moške. Pri britanskem podjetju Blubella, ki izdeluje spodnje perilo, pižame in spolne pripomočke, so naredili raziskavo in tako dobili popolno žensko in popolnega moškega.

V raziskavi, ki so jo izvedli pri podjetju Blubella so zajeli 500 moških in 500 žensk. Rezultati so pokazali, da je dojemanje popolnosti pri obeh spolih precej drugačno.

Popolna ženska je glede na ženske zelo vitka, ima lase vojvodinje Kate, obraz Care Delevingne, prsi Jennifer Aniston, trebušček Gwyneth Paltrow, boke Emme Watson in noge Elle Macpherson.

Ko pa so o popolni ženski povprašali moške, so se ti odločili za nekoliko bolj ‘oblinasto’ verzijo. Popolna ženska ima za moške obraz Megan Fox, lase Scarlett Johanson, trebušček Michelle Keegan, boke Kelly Brook in noge Rosie Huntington-Whiteley.

A tudi moški imajo drugačen pogled na popolnega moškega kot pa ženske. Popolni moški ima po mnenju moških lase Brada Pitta, obraz Davida Beckhama, bicepse Hugha Jackmana, torzo Ryana Goslinga in noge Franka Lamparda.

Ženske pa so mnenja, da ima popolni moški lase Harryja Stylesa, obraz Jamieja Dfornana, bicepse Brada Pitta, torzo Davida Gandyja in noge Davida Beckhama.

Ta raziskava očitno pokaže, da je še kako res, da imajo “vsake oči svojega malarja” in da je lepota resnično v očeh tistega, ki jo gleda!

Imamo dobro novico zate: če si pozabljiv, je to znak visoke inteligentnosti Zate imamo dobro novico: če si pozabljiv, je to znak visoke inteligentnosti kristopher-roller-110211-unsplash Čudovit razlog, zakaj moraš letos na dopust s prijateljicami 1. april: 10 neškodljivih potegavščin 1. april: 10 neškodljivih potegavščin, ki jih lahko izpelješ letos 51721912_2229749423944457_439127840920879148_n Izjemno uspešni ljudje, ki so po 30. letu spremenili svoje kariere · · ·